Σβαμπ: «Σας ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα» (pic)

Σβαμπ: «Σας ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα» (pic)

Gazzetta team
Σβαμπ: «Σας ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα» (pic)

bet365

Τα πρώτα λόγια ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είπε μέσω Instagram, ο Στέφαν Σβαμπ με ανάρτησή του στο Instagram, λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωσή του από την ΠΑΕ.

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ κι επίσημα για τα επόμενα 2+1 χρόνια είναι ο Στέφαν Σβαμπ. Ο Αυστριακός χαφ, ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ και λίγο αργότερα τοποθετήθηκε για πρώτη φορά ως ποδοσφαιριστής του «δικέφαλου» του βορρά.

Συγκεκριμένα, ανέβασε φωτογραφία στο Instagram, όπου έγραψε: «Το ταξίδι μου συνεχίζεται με το ίδιο πάθος και νέες προκλήσεις. Σας ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα».

Λίγο αργότερα προχώρησε σε ακόμα μία δήλωση, λέγοντας: «Γεια σας φίλοι μου. Το όνομά μου είναι Στέφαν Σβαμπ, ας κερδίσουμε όλοι μαζί τον κορονοϊό και ελπίζω να σας δω σύντομα στην Τούμπα. Ανυπομονώ να παίξω για αυτόν τον μεγάλο σύλλογο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα