ΠΑΟΚ: Από νωρίς στα βάσανα… (pics & vid)

ΠΑΟΚ: Από νωρίς στα βάσανα… (pics & vid)

ΠΑΟΚ: Από νωρίς στα βάσανα… (pics & vid)

bet365

Οι «ασπρόμαυροι» πρέπει να είναι πανέτοιμοι στις 25-26 Αυγούστου για τον «τελικό» στην Ευρώπη, γι’ αυτό και ξεκίνησαν πρώτοι την προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Το πρώτο επίσημο ραντεβού του ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά είναι προγραμματισμένο για τις 25 ή 26 Αυγούστου, όταν και θα παίξει στο μονό «τελικό» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, ουσιαστικά το ευρωπαϊκό μέλλον του.

Οι «ασπρόμαυροι» συγκεντρώθηκαν την Πέμπτη (30/7) και η «πρώτη» προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας είχε πολλούς ποδοσφαιριστές παρόντες (συνολικά συμμετείχαν 30 και από σήμερα θα γίνουν 32) με τον Αμπέλ Φερέιρα και τους συνεργάτες του να ρίχνουν, αμέσως, στα βαθιά τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Η «πρώτη» κράτησε σχεδόν μιάμιση ώρα και περιλάμβανε τόσο ασκήσεις φυσικής κατάστασης, όσο και παιχνίδια με μπάλα.

Δείτε εικόνες από την πρώτη προπόνηση του «Δικεφάλου», με το δεύτερο ραντεβού να είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα (18:30) της Παρασκευής (31/7) πάλι στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα