ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τον Μάριο Γκαλίνοβιτς

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τον Μάριο Γκαλίνοβιτς

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τον Μάριο Γκαλίνοβιτς

bet365

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μάριο Γκαλίνοβιτς, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και αναλαμβάνει το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων.

Ο Μάριο Γκαλίνοβιτς θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να ανακοινώνει την Πέμπτη (30/7) την συμφωνία με τον Κροάτη.

Πιο αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πρόσληψη του Μάριο Γκαλίνοβιτς στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων. Ο Κροάτης συμφώνησε για συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με τον Δικέφαλο.

Γεννήθηκε στο Ζάγκρεμπ στις 15 Νοεμβρίου του 1976 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 1993 στην Όσιγιεκ, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι το 2002. Στη συνέχεια πήγε στην Κάμεν Ίνγκραντ για δύο χρόνια και το καλοκαίρι του 2004 πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Στους Πράσινους έμεινε μέχρι το 2011 και στη συνέχεια έπαιξε για δύο ακόμα σεζόν, μία στην Καβάλα και μία στην Κέρκυρα, πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Το 2015 ανέλαβε προπονητής στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού και τελικά τον Μάιο του 2016, πήρε προαγωγή για την πρώτη. Από το 2017 μέχρι το φετινό καλοκαίρι ήταν στο τεχνικό επιτελείο της Σπάρτα Πράγας.

Ο Γκαλίνοβιτς θα πάρει τη θέση του Γιώργου Σκιαθίτη, τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του στον Σύλλογο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα