ΠΑΟΚ: «Πρώτη» με παρόντες και απόντες

ΠΑΟΚ: «Πρώτη» με παρόντες και απόντες

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Πρώτη» με παρόντες και απόντες

bet365

Ο ΠΑΟΚ νωρίς νωρίς μπήκε στο γήπεδο και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν με την πρώτη προπόνηση της ομάδας στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Όπως αναφέρει στην επίσημη ενημέρωσή της για την «πρώτη» της ομάδας η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, υπήρχαν πολλά νέα πρόσωπα και κάποιοι απόντες.

Πιο αναλυτικά:

«Η υποδοχή και οι χαιρετισμοί των ποδοσφαιριστών είχε χαρακτήρα επιστροφής από ρεπό. Μικρό το χρονικό διάστημα για να πεις ότι έκανες reset και ξεκινάς κάτι τελείως καινούριο. Ακόμα κι αν έτσι έχει η κατάσταση, όπως στην προκειμένη περίπτωση.

Η ατελείωτη σεζόν 2019-20 ανήκει στο παρελθόν και στη Νέα Μεσημβρία ο ΠΑΟΚ έκανε… ποδαρικό για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Με νέα πρόσωπα, άλλο αέρα και διάθεση για σκληρή δουλειά προκειμένου να παρουσιαστεί καλύτερος, πιο δυνατός.

Η πρώτη προπόνηση είχε χαρακτήρα προσαρμογής μετά τις διακοπές, αλλά ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του δεν έβαλαν εύκολα στους ποδοσφαιριστές με την προπόνηση να διαρκεί 90’ και να περιλαμβάνει τόσο ασκήσεις φυσικής κατάστασης, όσο και παιχνίδια με μπάλα.

Στη Νέα Μεσημβρία βρέθηκαν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ρέι, Μελίσσας, Ταλιχμανίδης, Βαρέλα, Διαμαντής, Ίνγκασον , Μιχάι, Μιχαηλίδης, Μάτος, Γιαννούλης , Τσαούσης, Ροντρίγκο , Λημνιός, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Πέλκας, Χατζηστραβός, Ζαμπά, Τζόλης, Ουάρντα, Μπίσεσβαρ, Στοχ, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Κούτσιας.

Οι Δημήτρης Πέλκας, Ίνγκι Ίνγκασον, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Ζήσης Χατζηστραβός ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εξαιτίας των τραυματισμών που… κουβαλάνε από την προηγούμενη σεζόν.

Οι Άντερσον Εσίτι , Χοσέ Κρέσπο είχαν εξασφαλίσει μια μέρα άδεια παραπάνω και θα επιστρέψουν στην προπόνηση της Παρασκευής (31.07) που θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Διαβάστε ακόμα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα