ΠΑΟΚ: Η Μπολόνια καλεί Γιαννούλη

ΠΑΟΚ: Η Μπολόνια καλεί Γιαννούλη

ΠΑΟΚ: Η Μπολόνια καλεί Γιαννούλη

bet365

Το ανεπίσημο ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας, τη φανέλα της οποίας φόρεσαν στο παρελθόν ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Βασίλης Τοροσίδης, για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ.

Το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη φιγουράρει στα ρεπορτάζ και τις μεταγραφικές λίστες πολλών ευρωπαϊκών χωρών και ομάδων. Εκτός από το γνωστό ενδιαφέρον από Γαλλία (Μονακό, Σεντ Ετιέν, Μαρσέιγ) και την Ιταλία (Αταλάντα, Νάπολι), στο παιχνίδι της απόκτησης του Έλληνα διεθνή αμυντικού έχει μπει δυνατά και η Μπολόνια.

H ομάδα από τη Serie A έχει απευθυνθεί στον ΠΑΟΚ για να πληροφορηθεί τα οικονομικά δεδομένα της συγκεκριμένης μεταγραφικής υπόθεσης, έδειξε στους «ασπρόμαυρους» ότι το ενδιαφέρον της είναι σοβαρό και πραγματικό, αλλά ως εκεί.

Οι «ροσομπλού», που τερματίζουν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα στο Καμπιονάτο, δεν έχουν καταθέσει κάποια πρόταση στους ανθρώπους του «Δικεφάλου», γι’ αυτό και δεν έχουν γίνει γνωστά τα οικονομικά δεδομένα, κάτι που μπορεί να γίνει μέσα στο επόμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα