ΠΑΟΚ: Η Νάπολι κοιτάζει εκ νέου για Γιαννούλη

ΠΑΟΚ: Η Νάπολι κοιτάζει εκ νέου για Γιαννούλη

bet365

Σημερινά δημοσιεύματα στην Ιταλία κάνουν λόγο για αναθέρμανση του ενδιαφέροντος της Νάπολι για την απόκτηση του 24χρονου Ελληνα αμυντικού του ΠΑΟΚ.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Νάπολι του Τζενάρο Γκατούζο αναζητά τον αντικαταστάτη του Φαουζί Γκουλάμ, με τον Δημήτρη Γιαννούλη να γίνεται ο τρίτος Έλληνας, μετά τους Τσιμίκα και Κούτρη, που προστίθεται στη λίστα των «παρτενοπέι».

Όπως αναφέρει το «CalcioNapoli24» η περίπτωση του 24χρνου αμυντικού του ΠΑΟΚ είχε ερευνηθεί και τον Ιανουάριο, ωστόσο τώρα οι πληροφορίες των Ιταλών αναφέρουν ότι το όνομά του παραμένει στα πλάνα και είναι ένας από τους υποψήφιους για το αριστερό άκρο της Νάπολι.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για το ενδιαφέρον της Αταλάντα και της Φιορεντίνα για τον Κατερινιώτη διεθνή ποδοσφαιριστή του «Δικεφάλου».

Πάντως, το φλερτ του ΠΑΟΚ με την Μονακό είναι η μοναδική υπαρκτή υπόθεση για τον Δημήτρη Γιαννούλη, με τις δύο πλευρές να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα