ΠΑΟΚ: Τι τρέχει με τον Γιαννούλη…

ΠΑΟΚ: Τι τρέχει με τον Γιαννούλη…

bet365

Στη Ρωσία γράφουν εκ νέου για το ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ Μόσχας για τον Δημήτρη Γιαννούλη, ωστόσο οι συζητήσεις του ΠΑΟΚ έχουν προχωρήσει με άλλη ομάδα…

Βασική προτεραιότητα ενόψει καλοκαιριού για τον ΠΑΟΚ παραμένουν οι πωλήσεις και η υπόθεση του Δημήτρη Γιαννούλη έχει προχωρήσει με συγκεκριμένη ομάδα του εξωτερικού, που δεν είναι ούτε η Αταλάντα, ούτε η Μπεσίκτας, ούτε και η Λοκομοτίβ Μόσχας.

Ρωσικά δημοσιεύματα αναφέρονται την Κυριακή (3/5) εκ νέου στο ενδιαφέρον των Μοσχοβιτών για τον Έλληνα διεθνή αμυντικό του ΠΑΟΚ, ωστόσο πέραν του φιλολογικού ενδιαφέροντος δεν υπάρχει κάτι περισσότερο από την πλευρά της Λοκομοτίβ. Τώρα, γράφεται, πως οι Ρώσοι ενδέχεται να επανέλθουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την απόκτηση του Κατερινιώτη μπακ.

Πάντως η μοναδική ομάδα που το έχει κάνει είναι η Ρεν. Η γαλλική ομάδα δεν έχει βγάλει ποτέ το όνομα του Γιαννούλη από τις λίστες της κι είναι αυτή που έχει προχωρήσει περισσότερο στην συγκεκριμένη υπόθεση με νούμερα και ποσά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα