ΠΑΟΚ: «Η Μαρσέιγ παρακολουθεί τον Γιαννούλη»

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Η Μαρσέιγ παρακολουθεί τον Γιαννούλη»

bet365

Ακόμη ένα μεταγραφικό σενάριο από το εξωτερικό για τον ΠΑΟΚ, με την Μαρσέιγ να επαναφέρει το φάκελο «Δημήτρης Γιαννούλης» και να ενδιαφέρεται για τον Έλληνα αμυντικό.

Πριν από έξι μήνες το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη ήταν στη λίστα της Μαρσέιγ και του τεχνικού διευθυντή της Αντονι Θουπιθαρέτα. Τότε είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις, αλλά ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να μην παραχωρήσει τον Έλληνα αμυντικό.

Η υπόθεση μπήκε στο συρτάρι, αλλά όπως αναφέρει την Τετάρτη (22/7) η ιστοσελίδα «Phocéen», επανήλθε στο προσκήνιο από την στιγμή που ο Γιαννούλης δεν έχει επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με αρκετές ομάδες, συμπεριλαμβανομένων της Σεντ Ετιέν και της Μονακό, να έχουν δείξει ενδιαφέρον.

«Παρά το διετές συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, οι διοικούντες του είναι έτοιμοι να τον αφήσουν να φύγει για 4,5 εκατομμύρια ευρώ λόγω των οικονομικών δυσκολιών του ελληνικού συλλόγου με το FFP», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Θυμίζουμε ότι η Μαρσέιγ βρίσκεται σε επαφή με ακόμη έναν παίκτη του ΠΑΟΚ, τον Βραζιλιάνο Μαουρίσιο.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα