ΠΑΟΚ: «Αυτή είναι η συμφωνία για Μίσιτς»

ΠΑΟΚ: «Αυτή είναι η συμφωνία για Μίσιτς»

bet365

Οι Πορτογάλοι επιστρέφουν στο θέμα της απόκτησης των δικαιωμάτων του Γιόσιπ Μίσιτς από τον ΠΑΟΚ, υποστηρίζοντας ότι η υπόθεση έχει προχωρήσει και υπάρχει οριστική συμφωνία.

Η υπόθεση του Γιόσιπ Μίσιτς δεν είναι μια απλή υπόθεση, ένα μεταγραφικό «deal», με τον ΠΑΟΚ να έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην αγορά των δικαιωμάτων του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας προτείνοντας, όπως έχει αναφέρει το gazzetta.gr από την προηγούμενη εβδομάδα, την άμεση καταβολή 1.000.000 ευρώ στη Σπόρτινγκ και το υπόλοιπο ποσό της ρήτρας που έχει οριστεί από την αρχή στα 2.000.000 ευρώ να καταβληθεί μόλις ο ποδοσφαιριστής επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας στην οποία υποβάλλεται από τις αρχές Ιουλίου.

«Η Σπόρτινγκ έχει ήδη καταλήξει σε συμφωνία με τους Έλληνες του ΠΑΟΚ προκειμένου να επιτρέψει τη μεταγραφή του μέσου Γιόσιπ Μίσιτς στη Θεσσαλονίκη. Μετά από μια νέα συνάντηση, οι δύο πλευρές τα βρήκαν και ως εκ τούτου, οι Έλληνες θα καλύψουν τη ρήτρα και θα πληρώσουν 2 εκατ. ευρώ. Θα πληρώσουν αμέσως 1 εκατ. ευρώ και τα υπόλοιπα αργότερα, όταν ο παίκτης, ο οποίος αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση, επιστρέψει για να αγωνιστεί», αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της «A Bola» επιβεβαιώνοντας ότι το θέμα με την αγορά των δικαιωμάτων του Μίσιτς φθάνει στο τέλος.

Διαβάστε ακόμα:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα