Τα νέα δεδομένα για Μίσιτς και η πρόταση του ΠΑΟΚ

Τα νέα δεδομένα για Μίσιτς και η πρόταση του ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει στο ρόστερ της νέας χρονιάς τον Γιόσιπ Μίσιτς και σύμφωνα με τους Πορτογάλους έχει καταθέσει νέα πρόταση στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Ο Κροάτης μέσος του ΠΑΟΚ στάθηκε άτυχος στο φινάλε της σεζόν 2019-20, της καλύτερης αγωνιστικής περιόδου της καριέρας του, με εντυπωσιακά νούμερα και εμφανίσεις που έδωσαν τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη των «ασπρόμαυρων».

Το θέμα με την απόκτηση των δικαιωμάτων του Γιόσιπ Μίσιτς από την Σπόρτιγνκ Λισαβόνας πήγε πίσω λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και το ξαφνικό πρόβλημα υγείας του 26χρονου ποδοσφαιριστή, όμως παραμένει ανοικτό και όπως τονίζει η εφημερίδα «O Jogo» ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει νέα πρόταση στους Πορτογάλους.

Η πρόταση κάνει λόγο για την άμεση καταβολή 1.000.000 ευρώ στη Σπόρτινγκ και το υπόλοιπο ποσό της ρήτρας που έχει οριστεί από την αρχή στα 2.000.000 ευρώ να καταβληθεί μόλις ο ποδοσφαιριστής επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας στην οποία υποβάλλεται από τις αρχές Ιουλίου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

«Ανάμεσα στην πρόοδο και στην οπισθοδρόμηση ο ΠΑΟΚ και η Σπόρτιγκ θα κλείσουν μια συμφωνία για τον Μίσιτς. Ο Κροάτης μέσος, ο οποίος δόθηκε δανεικός στον ελληνικό σύλλογο από το 2018/19, θα συνεχίσει να παίζει στη Θεσσαλονίκη.

Αυτή την Πέμπτη, ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην πληρωμή του 1.000.000 ευρώ και τα υπόλοιπα (σ.σ.1.000.000 ευρώ) θα πληρωθούν μόλις ο παίκτης επιστρέψει στο γήπεδο, κάτι που ακόμα θα πάρει λίγους μήνες μετά την εγχείρηση κύστης που υποβλήθηκε τον περασμένο Ιούνιο».

Διαβάστε ακόμα:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα