ΠΑΟΚ: «Επαναδιαπραγμάτευση για Μίσιτς»

ΠΑΟΚ: «Επαναδιαπραγμάτευση για Μίσιτς»

bet365

Η αποστολή του Μάριο Μπράνκο στην Πορτογαλία και τα νέα δεδομένα στην υπόθεση αγοράς των δικαιωμάτων του Κροάτη ποδοσφαιριστή από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Μάριο Μπράνκο βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στην Πορτογαλία προκειμένου να συζητήσει από κοντά με τους ανθρώπους της Σπόρτινγκ Λισαβόνας το θέμα της απόκτησης των δικαιωμάτων του Γιόσιπ Μίσιτς.

Τυπικά η δυνατότητα εξαγοράς της ρήτρας εξέπνευσε το Σάββατο (20/6) ωστόσο το πολύ σοβαρό θέμα υγείας του Κροάτη μέσου έχουν διαφοροποιήσει τα δεδομένα της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα κάνει πίσω, είναι δεδομένο ότι θέλει να διατηρήσει τον 26χρονο ποδοσφαιριστή στις τάξεις της ομάδας και να σταθεί δίπλα του σ’ αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο της καριέρας του.

Το τελευταίο μήνυμα των «ασπρόμαυρων» προς τον Γιόσιπ Μίσιτς, που βρέθηκε το Σάββατο (20/6)στην Τούμπα και παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, ήταν ξεκάθαρο:

«Να μείνεις δυνατός για να μπορέσουμε να παίξουμε και πάλι μαζί, να παλέψουμε, να γελάσουμε, να κλάψουμε, να υποφέρουμε, να κερδίσουμε, να απολαύσουμε και να ονειρευτούμε μαζί. Γιατί είναι η δική μας μάχη. Η δική μας νίκη...».

Την Κυριακή (21/6) η «A Bola» στην ηλεκτρονική έκδοσή της αναφέρεται εκ νέου στο θέμα του Μίσιτς υποστηρίζοντας πως οι Πρωταθλητές Ελλάδας κατέθεσαν αίτημα επαναδιαπραγμάτευσης για σταδιακή αποπληρωμή της ρήτρας των 2.000.000 ευρώ.

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται να κρατήσει μόνιμα τον Μίσιτς και για αυτόν άρχισαν συζητήσεις με την διοίκηση της Σπόρτινγκ για μια επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας. Οι Έλληνες από την πλευρά τους ζήτησαν αποπληρωμή του ποσού των 2.000.000 ευρώ με σταδιακό τρόπο. Ο πιο σημαντικός λόγος είναι οι οικονομικές δυσκολίες, που επιδεινώθηκαν από την αγωνιστική διακοπή λόγω της πανδημίας που έφεραν και την μετάθεση της κατάθεσης της ρήτρας από τις 20 Μαΐου, έναν μήνα αργότερα. Πάντως χθες (20/6) που έληξε η προθεσμία, το ποσό δεν πληρώθηκε με τις δυο ομάδες να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις», αναφέρεται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα