Φετφατζίδης: Πέταξε για Κωνσταντινούπολη και περνάει ιατρικά στην Αλ Άιν!

Φετφατζίδης: Πέταξε για Κωνσταντινούπολη και περνάει ιατρικά στην Αλ Άιν!

Φετφατζίδης: Πέταξε για Κωνσταντινούπολη και περνάει ιατρικά στην Αλ Άιν!

bet365

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης (1/7) ο Γιάννης Φετφατζίδης, όπως μεταδίδουν αραβικά ΜΜΕ. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός εν συνεχεία θα ταξιδέψει με προορισμό τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προκειμένου να περάσει από ιατρικά.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης μετράει αντίστροφα για την μεταγραφή του στην Αλ Άιν, αφού ήδη ξεκίνησε το ταξίδι του με τελικό προορισμό το Άμπου Ντάμπι.

Αραβικά media αναφέρουν πως ο παίκτης του Άρη ταξίδεψε για την Κωνσταντινούπολη και από εκεί θα πετάξει για τα Εμιράτα.

Ο «Φέτφα», ο οποίος σε 26 ματς πρωταθλήματος πέτυχε 3 γκολ και μοίρασε 8 ασίστ, θα περάσει από ιατρικά και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί από την πρώην ομάδα του Μάρκους Μπεργκ, υπογράφοντας συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο Άρης θα καρπωθεί το ποσό των 1.7 εκατομμυρίων ευρώ (δίχως τα μπόνους), ενώ ο Γιάννης Φετφατζίδης θα εισπράξει περίπου 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα