Ο Φετφατζίδης αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στον Άρη

Ο Φετφατζίδης αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στον Άρη

Gazzetta team
Ο Φετφατζίδης αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στον Άρη

bet365

Ο Γιάννης Φετφατζίδης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Αΐν και σήμερα (29/6) αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του.

Η συμφωνία του Άρη με την Αλ Αΐν για την παραχώρηση του Γιάννη Φετφατζίδη έκλεισε από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας και πλέον ο διεθνής παίκτης βρίσκεται σε επαφές με τον σύλλογο από τα Εμιράτα ούτως ώστε να ταξιδέψει στο Αμπού Ντάμπι για την υπογραφή του συμβολαίου, ενδεχομένως και για την επίσημη παρουσίασή του. Σήμερα (29/6) ο «Φέτφα» βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Άρη, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και φυσικά τους ανθρώπους της ομάδας καθώς μέσα στις επόμενες ώρες προβλέπεται να επιστρέψει στην Αθήνα ούτως ώστε να διευθετηθούν οι τυπικές διαδικασίες για το ταξίδι του στα Εμιράτα.

Παρελθόν αποτελεί και ο Φιορίν Ντουρμισάι ο οποίος ούτως ή άλλως δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής έπειτα από την πειθαρχική ποινή που επέβαλε η FIFA λόγω της μεταγραφής του στον Άρη, καθώς επίσης και ο γυμναστής, Λάζαρος Βαρδάκης, ο οποίος θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Ο Αντώνης Σαριόγλου θα είναι ο αντικαταστάτης του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα