Ίσλα: Απορρίπτει Παναθηναϊκό και Ευρώπη για την Μπόκα Τζούνιορς

Ίσλα: Απορρίπτει Παναθηναϊκό και Ευρώπη για την Μπόκα Τζούνιορς

Ίσλα: Απορρίπτει Παναθηναϊκό και Ευρώπη για την Μπόκα Τζούνιορς

bet365

Μπορεί τις τελευταίες μέρες Παναθηναϊκός και Μπέτις να ασχολούνται με την περίπτωση του Μαουρίσιο Ίσλα, ωστόσο στην Αργεντινή υποστηρίζουν πως ο 32χρονος μπακ έχει απορρίψει όσες προτάσεις δέχθηκε από την Ευρώπη προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Χιλιανός διεθνής αμυντικός βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον αργεντίνικο σύλλογο και αναμένεται να αποτελέσει το πρώτο θερινό μεταγραφικό απόκτημα.

Ο Ίσλα, ο οποίος αποδεσμεύθηκε από την Φενέρμπαχτσε δεν δείχνει σύμφωνα με την ιστοσελίδα 24horas.cl να συγκινείται από το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο που είχε στην Φενέρμπαχτσε του απέφερε 1.1 εκατ. ευρώ ενώ κατέγραψε 25 συμμετοχές και 3 ασίστ. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Ουντινέζε, Γιουβέντους, ΚΠΡ, Μαρσέιγ και Κάλιαρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα