Παναθηναϊκός: Έχει ψάξει την περίπτωση του Ίσλα!

Παναθηναϊκός: Έχει ψάξει την περίπτωση του Ίσλα!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Έχει ψάξει την περίπτωση του Ίσλα!

bet365

Οι Αργεντίνοι αποκάλυψαν το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μαουρίτσιο Ίσλα και σύμφωνα με πληροφορίες το «τριφύλλι» έχει κοιτάξει την περίπτωση του Χιλιανού μπακ που έχει πρόταση από την Μπόκα Τζούνιορς!

Τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Αργεντινή... άναψαν φωτιές στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού! Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το «τριφύλλι» έχει κάνει πρόταση στον 32χρονο Χιλιανό μπακ. Μαουρίτσιο Ίσλα, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Φενέρ και έχει καταγράψει σπουδαία καριέρα στην Εθνική ομάδα της χώρας του και στο Καμπιονάτο, με την φανέλα της Ουντινέζε και της Γιουβέντους. Στην πρώτη ανάγνωση οι εν λόγω πληροφορίες έδειχναν να μην έχουν βάση λόγω του κασέ του Ίσλα, ωστόσο, όσο περνούν οι ώρες, φαίνεται πως το ρεπορτάζ έχει βάση!

Σε πρώτη φάση και όπως προκύπτει από σημερινά δημοσιεύματα στην Χιλή, ο Ίσλα αξιώνει ένα ποσό κοντά στις 400-500.000 ευρώ ετησίως για να υπογράψει στην νέα του ομάδα. Ναι, το κασέ του στην Τουρκία, ήταν αρκετά υψηλό, ωστόσο αυτή την στιγμή η προτεραιότητα του παίκτη δεν είναι το οικονομικό. Θέλει να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής για να είναι στην αποστολή της Χιλής για το Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ.

Οι «πράσινοι», λοιπόν, έχουν ψάξει την περίπτωσή του, καθώς δίχως αμφιβολία αποτελεί μία εξαιρετική περίπτωση. Ο παίκτης παράλληλα έχει πρόταση από την Μπόκα Τζούνιορς που σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Αργεντινή έχει και το προβάδισμα, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από την Μπέτις. Η υπόθεσή του είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα