Παναθηναϊκός: Κανάλι σε Αργεντινή λέει για ενδιαφέρον των «πρασίνων» για Ίσλα (vids)

Παναθηναϊκός: Κανάλι σε Αργεντινή λέει για ενδιαφέρον των «πρασίνων» για Ίσλα (vids)

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Κανάλι σε Αργεντινή λέει για ενδιαφέρον των «πρασίνων» για Ίσλα (vids)

bet365

Την απόκτηση του Μαουρίσιο Ίσλα κυνηγάει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με συνδρομητικό κανάλι της Αργεντινής. Ο Χιλιανός θέλει Μπόκα, αλλά οι Αργεντίνοι τονίζουν πως οι «πράσινοι» δίνουν περισσότερα χρήματα.

Με τον Ματίας Γιόχανσον να θεωρείται ουσιαστικά εκτός Παναθηναϊκού, οι... πράσινοι αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή για το δεξί άκρο της άμυνάς τους. Ένας από τους παίκτες που είναι σύμφωνα σε αθλητική εκπομπή στην Αργεντινή, βασικός τους στόχος, είναι ο Χιλιανός Μαουρίσιο Ίσλα.

Ο 32χρονος αμυντικός που μένει ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπόκα,Τζούνιορς όπως τόνισαν και στο TyC Sports του Μπουένος Άιρες, ωστόσο τόνισαν πως αντίπαλος των «χεϊνέζες» είναι μια ομάδα της Ευρώπης και συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός. Επισήμαναν μάλιστα πως οι «πράσινοι» του δίνουν περισσότερα χρήματα και αυτό ίσως τον κάνει να αλλάξει γνώμη.

Ο Ίσλα έχει κάνει μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη και κυρίως στην Ιταλία, όπου έχει αγωνιστεί σε Ουντινέζε, Γιουβέντους και Κάλιαρι, ενώ επίσης έχει παίξει στην Αγγλία και την ΚΠΡ, την Γαλλία και την Μαρσέιγ και φυσικά την Τουρκία και την Φενέρ. Στους γείτονες παίζει από το 2017 έχοντας συνολικά 68 συμμετοχές. Είναι φυσικά διεθνής με την Χιλή της οποίας τη φανέλα έχει φορέσει 115 φορές, όντας από τα βασικά γρανάζια της ομάδας και έχει σκοράρει με την ομάδα της χώρας του 5 φορές. Μένει να δούμε αν όντως έχει βάση αυτό που λένε οι Αργεντίνοι και αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς Παναθηναϊκού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα