Το άδοξο τέλος του Βέλεθ στον Άρη

Το άδοξο τέλος του Βέλεθ στον Άρη

Το άδοξο τέλος του Βέλεθ στον Άρη

bet365

Ο Φραν Βέλεθ φανταζόταν διαφορετικούς τίτλους τέλους στην καριέρα του στον Άρη αλλά η θλάση στον δικέφαλο τους έριξε πρόωρα και άδοξα.

Μαντεύεις το φρουτάκι και σε περιμένει μια έκπληξη* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο αγώνας του περασμένου Σαββάτου (20/6) απέναντι στην ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας ήταν ο τελευταίος του Ισπανού κεντρικού αμυντικού με τη φανέλα του Άρη. Η θλάση στον δικέφαλο θα τον κρατήσει εκτός δράσης για διάστημα τουλάχιστον έξι εβδομάδων πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη και στο ενδεχόμενο πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, δεν θα είναι διαθέσιμος. Το δε τέλος της καριέρας του στον Άρη «επισημοποιήθηκε» χθες (22/6), την παραμονή των γενεθλίων του καθώς σήμερα (23/6) κλείνει το 29ο έτος της ηλικίας του και η οικογένειά του ήδη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να γιορτάσει μαζί του. Αυτή η έκπληξη του έδωσε χαρά καθώς πέρασε μεγάλο διάστημα από την τελευταία φορά που είδε τη σύζυγό του και την κόρη του. Λόγω του κορονοϊού, ο Βέλεθ δεν είχε τη δυνατότητα να ταξιδέψει στη Ισπανία, ενώ η οικογένειά του ήταν «εγκλωβισμένη» στην Ταραγόνα η οποία «χτυπήθηκε» έντονα από την πανδημία.

Ο Βέλεθ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, τούτο είναι επίσημο από τον περασμένο Μάρτιο, όταν οι «πράσινοι» ενημέρωσαν την ΠΑΕ Άρης για τη συμφωνία μαζί του. Δηλαδή, ήταν προδιαγεγραμμένο το τέλος της παρουσίας του στον Άρη, ο ίδιος όμως το φανταζόταν ως τελευταίο παιχνίδι του τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτό το όνειρο διακόπηκε απότομα, βάναυσα και με πολύ κλάμα. Γιατί, δεν χρειάστηκε πολλά… κλάσματα δευτερολέπτου για να αντιληφθεί τη σοβαρότητα του τραυματισμού στον αγώνα με την ΑΕΚ. Σα να διαπέρασε το κορμί του ηλεκτρινό ρεύμα. Γι’ αυτό ξέσπασε σε κλάματα.

Ο Βέλεθ έχει ευπάθεια στις θλάσεις. Για την ακρίβεια, είναι από τους σταθερούς συνοδοιπόρους του στην καριέρα του στον Άρη. Στη διετή παρουσία του στους «κίτρινους» υπέστη θλάση πέντε φορές και διάταση άλλες δύο. Δεύτερο χαρακτηριστικό του είναι η απόδοσή του στα μεγάλα παιχνίδια. Σε 57 συμμετοχές σημείωσε πέντε γκολ εκ των οποίων τα τρία σε ντέρμπι και τα δύο απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα