«Πράσινος» ο Βέλεθ, ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε για την συμφωνία τον Άρη!

«Πράσινος» ο Βέλεθ, ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε για την συμφωνία τον Άρη!

bet365

Το «τριφύλλι» έστειλε επίσημο έγγραφο στην ΠΑΕ Άρης και ενημέρωσε τους «κίτρινους» για την συμφωνία με τον Φραν Βέλεθ που θα τεθεί σε ισχύ το καλοκαίρι!

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οριστικά και αμετάκλητα φαίνεται πως τελειώνει το σίριαλ με το μέλλον του Φραν Βέλεθ! Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε επίσημο έγγραφο στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης και ενημέρωσε τους «κιτρίνους» για την συμφωνία της με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό, του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει το καλοκαίρι. Η πλευρά του Βέλεθ βρισκόταν εδώ και καιρό σε επαφή με το «τριφύλλι», οι δύο πλευρές ήταν μια ανάσα από την οριστική συμφωνία και πλέον ο έμπειρος στόπερ θα πρέπει να λογίζεται ως ποδοσφαιριστής των «πρασίνων».

Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Έχει προηγηθεί εκείνη του, επίσης Ισπανού, Καρλίτος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα