Τσούμιτς: Ψηφίστηκε ως «παίκτης της αγωνιστικής» στη Σερβία!

Τσούμιτς: Ψηφίστηκε ως «παίκτης της αγωνιστικής» στη Σερβία!

Τσούμιτς: Ψηφίστηκε ως «παίκτης της αγωνιστικής» στη Σερβία!

bet365

Ο Νίκολα Τσούμιτς, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό ψηφίστηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της 30ης αγωνιστικής στη Σερβία.

Ο Σέρβος εξτρέμ συνέχισε το σόου του με τα χρώματα της Ραντνίτσκι πετυχαίνοντας γκολ, αλλά και βγάζοντας δύο ασίστ στην αναμέτρηση με την Μπάτσκα Τόπολα (3-1).

O Νίκολα Τσούμιτς σε 22 ματς πρωταθλήματος, έχει σκοράρει 12 γκολ, έχει μοιράσει 5 ασίστ, ενώ πρόσθεσε μια ακόμη διάκριση στην φετινή του παρουσία, καθώς αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της 30ης αγωνιστικής στο σερβικό πρωτάθλημα, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την λίγκα.

Όλα αυτά προτού καν επιστρέψει στον Ολυμπιακό για να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων» στέλνοντας το δικό του μήνυμα στον Πέδρο Μαρτίνς. Άλλωστε είχε παραδεχθεί μιλώντας στο gazzetta.gr πως στόχος του είναι να πείσει τον Πορτογάλο τεχνικό πως αξίζει μια θέση στην ελληνική ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα