Τσούμιτς: Ο απόλυτος σταρ της Ραντνίτσκι ετοιμάζεται για μια θέση στον Ολυμπιακό!

Τσούμιτς: Ο απόλυτος σταρ της Ραντνίτσκι ετοιμάζεται για μια θέση στον Ολυμπιακό!

bet365

Ο Νίκολα Τσούμιτς έχει πετύχει πέντε γκολ στα τρία ματς που έδωσε η Ραντνίτσκι στην εποχή του κορονοϊού και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.
Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η διακοπή του σερβικού πρωταθλήματος λόγω κορονοϊού όχι μόνο δεν πτόησε τον Νίκολα Τσούμιτς, αλλά αντιθέτως με τις εμφανίσεις του αποδεικνύει σε κάθε περίσταση την αδιαμφισβήτητη ποιότητα του.

Ο 21χρονος εξτρέμ υπέγραψε τον περασμένο Δεκέμβριο συμβόλαιο συνεργασίας πενταετούς διάρκειας με τον Ολυμπιακό και ήδη έχει κάνει αισθητή την παρουσία του.

Είναι χαρακτηριστικό πως στα τρία τελευταία παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί μετά την διακοπή λόγω κορονοϊού πέτυχε πέντε γκολ, ενώ στα 13 πιο πρόσφατα ματς σημείωσε ισάριθμα τέρματα και μοίρασε 2 ασίστ.

Συνολικά σε 23 ματς όπου ξεκίνησε βασικός στην τρέχουσα σεζόν σκόραρε 16 γκολ. Ο Τσούμιτς έχει καταφέρει να εξελιχθεί στον απόλυτο ηγέτη της Ραντνίτσκι Νις, αλλά και σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες του σερβικού πρωταθλήματος. Όλα αυτά προτού καν επιστρέψει στον Ολυμπιακό για να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων» στέλνοντας το δικό του μήνυμα στον Πέδρο Μαρτίνς. Άλλωστε είχε παραδεχθεί μιλώντας στο gazzetta.gr πως στόχος του είναι να πείσει τον Πορτογάλο τεχνικό πως αξίζει μια θέση στην ελληνική ομάδα.

Ο τεχνικός της σερβικής ομάδας Ράντοσλαβ Μπάτακ τον χρησιμοποιεί κυρίως ως δεξί εξτρέμ, αλλά και όταν κρίνει σκόπιμο από την αριστερή πλευρά, αλλά ακόμα και ως δεύτερο επιθετικό.

Δείτε τα κατορθώματα του Τσούμιτς στο τελευταίο ματς της Ραντνίτσκι...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα