Τσούμιτς στο gazzetta.gr: «Είμαι έτοιμος για τον Ολυμπιακό, μπορώ να βρω θέση στο ρόστερ»

Τσούμιτς στο gazzetta.gr: «Είμαι έτοιμος για τον Ολυμπιακό, μπορώ να βρω θέση στο ρόστερ»

Τσούμιτς στο gazzetta.gr: «Είμαι έτοιμος για τον Ολυμπιακό, μπορώ να βρω θέση στο ρόστερ»

bet365

Ο Νίκολα Τσούμιτς, εκ των φετινών αποκαλύψεων του σερβικού πρωταθλήματος μιλάει στο gazzetta.gr για την επιθυμία του να βρει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού, τον «κολλητό» του, Ραντζέλοβιτς αλλά και την έκπληξή του, όταν τον απέκτησαν οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Νίκολα Τσούμιτς πάτησε γκάζι στη φετινή σεζόν θέλοντας να στείλει το μήνυμα του στον Πέδρο Μαρτίνς λίγο πριν από την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Ο 22χρονος αριστερός εξτρέμ, ο οποίος θεωρείται ως ο «νέος Ραντζέλοβιτς» έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από το σερβικό πρωτάθλημα έχοντας σκοράρει σε 24 ματς με τη φανέλα της Ραντνίτσκι Νις, 12 γκολ (και 2 ασίστ). Η μεταγραφή του Τσούμιτς ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τον Ολυμπιακό τον περασμένο Δεκέμβριο με τον νεαρό Σέρβο εξτρέμ να έχει βαλθεί να αποδείξει σε κάθε ματς πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων».

Ο Τσούμιτς, ο οποίος είναι επιστήθιος φίλος του Ραντζέλοβιτς (αμφότεροι αγωνίζονται στην ίδια θέση και μεταπήδησαν από την Ραντνίτσκι) κινείται ήδη σε ρυθμούς Ολυμπιακού, τονίζοντας στο gazzetta.gr πως παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς την πορεία, αλλά και όλα τα νέα που αφορούν τον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής με την εθνική Ελπίδων της Σερβίας άνοιξε την καρδιά του στο gazzetta.gr, τονίζοντας πως ούτε στο όνειρο του δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως θα υπέγραφε συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Παράλληλα, εμφανίζεται αποφασισμένος να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ των Πειραιωτών της επόμενης περιόδου. Επίσης, αποκάλυψε τις συνομιλίες του με τον Ραντζέλοβιτς, ενώ υποσχέθηκε γκολ και επιτυχίες με τον Ολυμπιακό.

Νίκολα πως κρίνεις την φετινή σου απόδοση; Σε λίγες εβδομάδες θα επιστρέψεις στον Ολυμπιακό...

«Ασφαλώς και είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μου στην σεζόν. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να πετυχαίνω γκολ και να παίζω καλά. Είναι πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθηση μου».

Έναν χρόνο πριν θα μπορούσες να φανταστείς πως θα έπαιρνες μεταγραφή στον Ολυμπιακό;

«Δεν μπορούσα ούτε να το ονειρευτώ. Η πρόταση του Ολυμπιακού ήταν μια μεγάλη έκπληξη για μένα. Ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση για μένα. Δεν το σκέφτηκα καν προτού υπογράψω στον σύλλογο».

Θεωρείς πως θα καταφέρεις να ανταποκριθείς στο επίπεδο του Ολυμπιακού έτσι ώστε να βρεις μια θέση στο ρόστερ του συλλόγου;

«Θα δώσω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου και θα κάνω τα πάντα για την ομάδα, ότι μου ζητήσει ο προπονητής για να τον δικαιώσω. Πιστεύω πως μπορώ να βρω μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού την επόμενη σεζόν και θα παλέψω γι' αυτό».

Πόσο σημαντική είναι η παρουσία του «κολλητού» σου Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στον Ολυμπιακό;

«Είναι πολύ σημαντικό που αγωνίζεται ο Λάζαρ στον Ολυμπιακό. Είναι πολύ καλός φίλος μου και μαζί του τα πάντα θα είναι πιο εύκολα για μένα. Μου είπε πως ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα με τους καλύτερους οπαδούς».

Παρακολουθείς όσα συμβαίνουν στον Ολυμπιακό;

«Παρακολουθώ και ενημερώνομαι για τα νέα του Ολυμπιακού σε καθημερινή βάση και ενδιαφέρομαι για την ομάδα».

Παρακολούθησες τις αναμετρήσεις με την Άρσεναλ;

«Ναι, παρακολούθησα και τα δύο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Άρσεναλ. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος με την απόδοση που έπιασε η ομάδα. Ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι ήταν μια θαυμάσια εμφάνιση».

Έχεις μιλήσει καθόλου με τον Πέδρο Μαρτίνς ή με κάποια άλλα από τα στελέχη του Ολυμπιακού;

«Όχι ακόμα δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή της ομάδας ή τα υπόλοιπα στελέχη. Δεν μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία».

Ποια είναι η υπόσχεση που μπορείς να δώσεις στους οπαδούς του Ολυμπιακού;

«Μπορώ να υποσχεθώ στους οπαδούς του Ολυμπιακού πως θα δίνω σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερο εαυτό μου, το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου και πως θα προσπαθήσω να πετύχω όσο πιο πολλά γκολ μπορώ για να κατακτήσουμε πολλούς τίτλους».

Δείτε ένα εκπληκτικό γκολ του Νίκολα Τσούμιτς με τη φανέλα της Ραντνίτσκι...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα