Super League - Η βαθμολογία των play off: Στο +19 ο Ολυμπιακός, «μάχη» για ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Super League - Η βαθμολογία των play off: Στο +19 ο Ολυμπιακός, «μάχη» για ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

bet365

Με τον Ολυμπιακό πλέον να απέχει... μια νίκη από την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος και την «μάχη» της 2ης θέσης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ολοκληρώθηκε και η 3η αγωνιστική των πλέι οφ!
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε... με το πόδι στο γκάζι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έφτασε νωρίς στο 2-0 κι από κει και πέρα το «νερό μπήκε στο αυλάκι» για να βρεθούν οι «ερυθρόλευκοι» ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για την ακρίβεια μια νίκη, καθώς την ερχόμενη Κυριακή αν φύγουν με το τρίποντο από το Ολυμπιακό Στάδιο στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ θα πανηγυρίσουν την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου. Αντίθετα μέχρι και την τελευταία αγωνιστική φαίνεται πως θα συνεχιστεί η... μονομαχία Δικεφάλων για την 2η προνομιούχο θέση, αφού μετά την νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ και την γκέλα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση με τον Άρη, οι δύο ομάδες βαδίζουν... χέρι-χέρι.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-0
ΑΕΚ - Αρης 2-2
ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 3-1

H BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 3 ΑΓΩΝΕΣ

1. Ολυμπιακός 75
2. ΠΑΟΚ 56
3. ΑΕΚ 56
4. Παναθηναϊκός 46
5. Αρης 38
6. ΟΦΗ 34

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4η)

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/6
ΟΦΗ - Παναθηναϊκός (21.30μμ)
ΚΥΡΙΑΚΗ 28/6
Αρης - ΠΑΟΚ (19.15μμ)
ΑΕΚ - Ολυμπιακός (21.30μμ)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα