ΠΑΟΚ: Να ξεπεράσει το σοκ και να βγάλει αντίδραση (pics-vid)

ΠΑΟΚ: Να ξεπεράσει το σοκ και να βγάλει αντίδραση (pics-vid)

ΠΑΟΚ: Να ξεπεράσει το σοκ και να βγάλει αντίδραση (pics-vid)

bet365

Οι παίκτες του πρωταθλητή ΠΑΟΚ καλούνται να βγάλουν αντίδραση στο χορτάρι του ΟΑΚΑ και να επιστρέψουν στις νίκες, που είναι απαραίτητες για την κατάκτηση της 2ης θέσης.

Σύσσωμος ο «ασπρόμαυρος» οργανισμός προσπαθεί να συνέλθει από το ισχυρό σοκ του ξαφνικού προβλήματος υγείας, που προέκυψε την Παρασκευή (12/6) με τον Γιόσιπ Μίσιτς.

Ο MVP του φετινού ΠΑΟΚ τέθηκε νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν με τις ευχές όλων μας να ξεπεράσει σύντομα το σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Όμως, για τους νταμπλούχους Ελλάδας υπάρχει μπροστά και ένας κομβικός αγώνας, κόντρα στον Παναθηναϊκό, τον πρώτο απ’ τον οποίο θα απουσιάσει ο Κροάτης μέσος.

Ο πονοκέφαλος για τον Αμπέλ Φερέιρα είναι μεγάλος, αναφορικά με το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιόσιπ Μίσιτς στη μεσαία γραμμή, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον τραυματία Ντάγκλας Αουγκούστο, αλλά ούτε και στον Πόντους Βέρνμπλουμ, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε καν στην αποστολή που ταξίδεψε και βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (12/6) στην Αθήνα.

Μ’ άλλα λόγια αναζητείται ο παρτενέρ του Χοσέ Μαουρίσιο στον άξονα, με τον Ομάρ Ελ Καντουρί να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να καλύψει το κενό (έχει δοκιμαστεί στη συγκεκριμένη θέση) και να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου». Ο Άντερσον Εσίτι είναι μια λύση που ενδεχομένως έρθει από τον πάγκο, ενώ ο Δημήτρης Πέλκας αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, παίζοντας πίσω από τον φορ.

Στην άμυνα επιστρέφουν Ίνγκι Ίνγκασον και Δημήτρης Γιαννούλης, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τιμωρίας τους, απομένει να φανεί μέσα από τις υποχρεωτικές αλχημείες ποιος θα είναι ο ρόλος που θα ανατεθεί από τον Φερέιρα σε Αντρέ Βιεϊρίνια και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, με τον τελευταίο, ίσως, να μένει στον πάγκο.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ καλούνται να ξεπεράσουν το σοκ της είδησης γύρω από το σοβαρό πρόβλημα υγείας του συμπαίκτη τους, Γιόσιπ Μίσιτς, να αφήσουν πίσω την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από τον Ολυμπιακό και να βγάλουν αντίδραση στο χορτάρι του ΟΑΚΑ.

Το ντέρμπι του Σαββάτου (13/6) είναι κομβικό για το μέλλον των νταμπλούχων Ελλάδας στα playoffs και αυτό το γνωρίζουν καλά στην Τούμπα, εκεί όπου ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής (12/6) η προετοιμασία της ομάδας, μετά τις τελευταίες δοκιμές από τον Αμπέλ Φερέιρα στο οικογενειακό διπλό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα