Σοκ με Μίσιτς: Χάνει την σεζόν

Σοκ με Μίσιτς: Χάνει την σεζόν

Gazzetta team
Σοκ με Μίσιτς: Χάνει την σεζόν

bet365

Πρόβλημα με τον Μίσιτς ο οποίος στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν κύστη στην βουβωνική χώρα και μπαίνει στο χειρουργείο. Τέλος η σεζόν για τον Κροάτη μέσο.

Η Superleague επέστρεψε με κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

Χωρίς τον καλύτερο του παίκτη θα ολοκληρώσει τα play off και το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ. Όπως έγινε γνωστό ο Γιόζιπ Μίσιτς λόγω προβλήματος στην βουβωνική χώρα (κύστη) θα μπει στο χειρουργείο κάτι που σημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί ξανά στο υπόλοιπο της σεζόν.

Μια απουσία πλήγμα για τον Δικέφαλο του Βορρά στην μάχη για την 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League αλλά για την διεκδίκηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ αναφέρει:

Εκτός πλάνων του Αμπέλ Φερέιρα για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν πρόκειται να μείνει ο Γιόζιπ Μίσιτς.

Στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, αλλά και στην κλινική εξέταση ο Κροάτης διαπιστώθηκε πως έχει μια κύστη στη βουβωνική χώρα και την προσεχή εβδομάδα θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Ως εκ τούτου δεν θα μπορέσει ν’ αγωνιστεί στους αγώνες που απομένουν για τη Super League και το Κύπελλο Ελλάδας.

Το μήνυμα του Γ.Σαββίδη: «Μείνε δυνατός»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα