ΠΑΟΚ: Αποστολή χωρίς Μίσιτς κι άλλους τρεις για ΟΑΚΑ

ΠΑΟΚ: Αποστολή χωρίς Μίσιτς κι άλλους τρεις για ΟΑΚΑ

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική των playoffs της Super League. Ποιοι είναι στην αποστολή.

Χωρίς τον Γιόσιπ Μίσιτς, άλλους τρεις (Κρέσπο, Ζαμπά, Αουγκούστο) τραυματίες και τον Πόντους Βέρνμπλουμ που δεν υπολογίζεται από τον Αμπέλ Φερέιρα κατεβαίνει ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«H τελευταία… πρόβα πριν τον αγώνα με τους Πράσινους διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας και περιελάβανε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής και τις στατικές φάσεις, ενώ στο φινάλε οι παίκτες ένα οικογενειακό δίτερμα.

O Αμπέλ Φερέιρα , που δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Κρέσπο, Ζαμπά, Ντόουγκλας και Μίσιτς, μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τη μάχη του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού περιλαμβάνουν τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον , Μιχάι, Γιαννούλη, Βιεϊρίνια , Εσίτι , Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιό, Στοχ, Σφιντέρσκι , Άκπομ, Τζόλη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα