Το 48ώρο των συμφωνιών και των υπογραφών

Το 48ώρο των συμφωνιών και των υπογραφών

Το 48ώρο των συμφωνιών και των υπογραφών

bet365

Ο Άρης βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με πέντε ποδοσφαιριστές και μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξει οριστική εξέλιξη στις υποθέσεων ανανεώσεων των συμβολαίων των Μπρούνο Γκάμα, Χαβιέρ Ματίγια, Ντάνιελ Λάρσον, Μιχάι Κόρχουτ και Χουλιάν Κουέστα.

Οι υποθέσεις των πέντε ποδοσφαιριστών μπήκαν στην τελική ευθεία τους στη διάρκεια των συζητήσεων για τις μειώσεις συμβολαίων. Πέραν της επέκτασής τους για τουλάχιστον έναν χρόνο, οι «κίτρινοι» συμπεριέλαβαν στις προτάσεις τους και τη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων τόσο μέσα από την επίτευξη ομαδικών στόχων όσο και μέσα από ατομικά bonus. Το τελευταίο έπαιξε ρόλο στην ανατροπή δεδομένων σε συγκεκριμένων υποθέσεις, όπως για παράδειγμα σ’ αυτή του Μπρούνο Γκάμα όπου οι δύο πλευρές έκαναν πολύ σημαντικά βήματα ούτως ώστε να φτάσουν στην τελική συμφωνία. Αν τελικώς καταλήξουν σε συμφωνία, θα φανεί μέσα στις επόμενες ώρες. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Χαβιέρ Ματίγια όπου σε συνδυασμό με την αποδοχή (από την πλευρά του Άρη) για την υπογραφή διετούς συμβολαίου άλλαξε το κλίμα των συζητήσεων με τον Ισπανό μέσο, γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχει αισιοδοξία για αίσιο τέλος του θέματος.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ντάνιελ Λάρσον στον οποίον κατατέθηκε πρόταση για συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνων. Στο τελευταίο διάστημα γράφτηκαν πολλά για το pressing που άσκησαν κυπριακοί σύλλογοι στον Σουηδό ούτως ώστε να τον πείσουν να φύγει από το «Κλ. Βικελίδης», ωστόσο ο gazzetta.gr έχει σημειώνει ότι ο Άρης είναι η πρώτη επιλογή του κι αυτό σημείωσε στις συζητήσεις του με τους ανθρώπους της ομάδας. Αλλαγή κλίματος φαίνεται ότι υπήρξε και στις συζητήσεις με τον Μιχάι Κότρχουτ, ενώ με τον Χουλιάν Κουέστα η πρώτη ουσιαστική συζήτηση για την υπογραφή νέου συμβολαίου έγινε στο περιθώριο των επαφών της περασμένης εβδομάδας και ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν έκρυψε την επιθυμία παραμονής του στη Θεσσαλονίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα