Ο Άρης περιμένει το «ναι ή όχι» του Χαβιέρ Ματίγια

Ο Άρης περιμένει το «ναι ή όχι» του Χαβιέρ Ματίγια

Gazzetta team
Ο Άρης περιμένει το «ναι ή όχι» του Χαβιέρ Ματίγια

bet365

Οι διαπραγματεύσεις του Άρη με τον Χαβιέρ Ματίγια έφτασαν πλέον στο σημείο όπου το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να δώσει ο Ισπανός μια απάντηση…

Η Bundesliga παίζει με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο κύκλος των συζητήσεων έχει κλείσει υπό την έννοια ότι ο Άρης κατέθεσε επίσημη πρόταση διετούς συμβολαίου στον ποδοσφαιριστή και στην τελευταία συνομιλία των «κίτρινων» με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή σημειώθηκε ότι πλέον περιμένουν την οριστική απάντησή του. Οι διαπραγματεύσεις χρονολογούνται από τις αρχές του χειμώνα, στη διάρκεια αυτών καλύφθηκε ως ένα βαθμό η απόσταση που υπήρχε στον οικονομικό παράγοντα και πλέον ο Άρης δεν μπορεί να δώσει επιπλέον χρόνο στον ποδοσφαιριστή. Αυτό τονίστηκε στον ατζέντη του Χαβιέρ Ματίγια ο οποίος απάντησε ότι ομάδα της La Liga έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, για τον Άρη τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει, γι’ αυτόν τον λόγο ζήτησε οριστική απάντηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα