Άρης και Μπρούνο Γκάμα κάλυψαν το... χάσμα

Άρης και Μπρούνο Γκάμα κάλυψαν το... χάσμα

Άρης και Μπρούνο Γκάμα κάλυψαν το... χάσμα

bet365

Η νέα συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων του Άρη με τον Μπρούνο Γκάμα κάλυψε σημαντικό μέρος της απόστασης που τους χώριζε κι έτσι δημιουργήθηκαν συνθήκες οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν στην τελική συμφωνία.

Πριν από περίπου ένα μήνα, οι πιθανότητες συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών δεν ξέφευγαν από το 20%. Στη μέση ήταν το συμβόλαιο της φετινής χρονιάς και οι υποχρεώσεις που δημιουργήθηκαν λόγω των νέων (οικονομικά) συνθηκών που προκάλεσε η πανδημία, όπως επίσης και το… χάσμα που διαπιστώθηκε σε ότι αφορά το νέο συμβόλαιο. Για την ακρίβεια, υπήρχε σημαντική διαφορά μεταξύ της προσφοράς του Άρη με τα «θέλω» του παίκτη. Αυτή δεν μειώθηκε στις τηλεφωνικές συνομιλίες που υπήρξαν, για να φθάσουμε στη χθεσινή (4/6) συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών.

Εκεί τέθηκε το ζήτημα της μείωσης του φετινού συμβολαίου αλλά συμψηφίστηκε με το συμβόλαιο που προτείνει ο Άρης στον παίκτη για την επόμενη χρονιά. Πρόκειται για κάτι που η ίδια η ΠΑΕ κοινοποίησε από την πρώτη στιγμή και για την ακρίβεια, σε περίπτωση πρόκρισης της ομάδας στους ομίλους του Europa League, αυτομάτως θα απαλειφθούν όλες οι μειώσεις που θα γίνουν από τα φετινά συμβόλαια. Πέραν τούτου, με απόφαση του Θόδωρου Καρυπίδη συμπεριλήφθηκαν στην πρόταση προς τον Γκάμα και μπόνους προσωπικών στόχων για την ερχόμενη σεζόν. Κοινώς, το μήνυμα που του έστειλε ήταν ξεκάθαρο. «Παίξε όπως έπαιξες φέτος και δεν θα χάσεις ούτε ευρώ». Η τελευταία συζήτηση καλλιέργησε συνθήκες συμφωνίας και μέσα στις επόμενες ημέρες θα φανεί αν επικυρωθεί ή αν ο Μπρούνο Γκάμα θα αναζητήσει αλλού τη συνέχεια της καριέρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα