Ο Ιντέγε θα αργήσει να αποφασίσει

Ο Ιντέγε θα αργήσει να αποφασίσει

Ο Ιντέγε θα αργήσει να αποφασίσει

bet365

Σε καθημερινή βάση, ο Μπράουν Ιντέγε εμφανίζεται να βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τη Φενέρμπαχτσε, τούτο όμως δεν ισχύει σύμφωνα με τον ατζέντη του, Χουτάν Αχμάντι.

Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, ο Μπράουν Ιντέγε φέρεται να απασχολεί τουλάχιστον τρεις ομάδες καθώς πέραν των Φενέρμπαχτσε και Μπεσικτάς που αναφέρεται κατά κόρον, ενδιαφέρον είχε εκδηλώσει η Μαλάτιασπορ. Και είναι αλήθεια ότι η τελευταία πράγματι προσπάθησε «δεσμεύσει» τον 31χρονο επιθετικό από τώρα καθώς κατέθεσε πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας η οποία απορρίφθηκε από την πλευρά του αθλητή. Εδώ και τουλάχιστον δύο εβδομάδες, ο Ιντέγε φέρεται να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Φενέρμπαχτσε, ενώ σημερινό δημοσίευμα ανέφερε ότι η τουρκική ομάδα του πρόσφερε ετήσιες απολαβές 1.2εκ. ευρώ και ο ίδιος ζήτησε δύο εκατομμύρια ευρώ.

Αυτή η πληροφορία διαψεύδεται από το περιβάλλον του παίκτη αλλά και από τον ατζέντη του αθλητή. «Δεν υπάρχει καμία, μα καμία, επαφή με τη Φενέρμπαχτσε», είπε στο gazzetta.gr ο Χουτάν Αχμάντι, ο οποίος σημείωσε ότι είναι πολύ νωρίς για να αποφασίσει ο Ιντέγε για το μέλλον του. «Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί με τα Πρωταθλήματα και οι ομάδες μόλις ξεκίνησαν προπονήσεις. Εξελίξεις θα έχουμε μετά από τουλάχιστον ενός μήνα, ίσως και δύο. Αυτή τη στιγμή οι ομάδες κινούνται ελάχιστα, αξιολογούν την οικονομική κατάστασή τους, οπότε όλοι συγκεντρωνόμαστε στο ποδόσφαιρο αλλά και στο να μείνουμε υγιείς».

Στο μυαλό του Μπράουν Ιντέγε υπάρχει ακόμη και το ενδεχόμενο παραμονής του στον Άρη, τούτο όμως θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες που θα επικρατούν στην ομάδα αλλά και από το επίπεδο της προσφοράς που μπορεί να του καταθέσουν οι «κίτρινοι». Είναι προφανές ότι, αν ο Άρης κινηθεί για την υπογραφή νέου συμβολαίου, σε καμία περίπτωση δεν θα προσφέρει συμβόλαιο αντίστοιχο με το φετινό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα