Συμβόλαιο 800.000 ευρώ προσφέρει η Μαλάτιασπορ στον Ιντέγε

Συμβόλαιο 800.000 ευρώ προσφέρει η Μαλάτιασπορ στον Ιντέγε

Gazzetta team
Συμβόλαιο 800.000 ευρώ προσφέρει η Μαλάτιασπορ στον Ιντέγε

bet365

Ολοένα και αυξάνονται οι πληροφορίες περί του επίσημου ενδιαφέροντος της Μαλάτιασπορ για τον Μπράουν Ιντέγε και σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, η προσφορά προβλέπει συμβόλαιο 800.000 ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Νιγηριανός επιθετικός είναι στη μεταγραφική λίστα της τουρκικής ομάδας από τον περασμένο Σεπτέμβρη, όταν έγινε εξάλλου και η πρώτη απόπειρα απόκτησής του. Τότε ο Άρης είχε απαντήσει αρνητική στην πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του Ιντέγε, ομοίως όμως και ο ποδοσφαιριστής καθώς ήταν αρνητικός στην προοπτική πρόωρης αποχώρησης από το «Κλ. Βικελίδης». Το συμβόλαιο του παίκτη με τον Άρη λήγει στα τέλη του Ιούνη και βάσει των τωρινών οικονομικών δεδομένων, δεν υφίσταται ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα, αν και ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει απορρίψει αυτό το σενάριο.

Η Μαλάτιασπορ προσπαθεί να τον δελεάσει και του πρότεινε το ποσό των 800.000 ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας. Ωστόσο, για τον Ιντέγε δεν αποτελεί προτεραιότητα η μετακόμισή του στην Τουρκία και στην παρούσα φάση δεν δείχνει θετικός σ’ αυτήν την προοπτική. Ο Νιγηριανός θα ήθελε να επιστρέψει στο αγγλικό Πρωτάθλημα, θα τον ενδιέφερε επίσης η προοπτική των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα