«Ο Ιντέγε ζήτησε 2.000.000 ευρώ!»

Gazzetta team
«Ο Ιντέγε ζήτησε 2.000.000 ευρώ!»

bet365

Το συμβόλαιο του Μπράουν Ιντέγε λήγει και ήδη ο Νιγηριανός έχει αυξήσει τις απαιτήσεις του! Ποιες ομάδες τον θέλουν και τι συμβαίνει με την Φενερμπαχτσε...

Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Και οι Τούρκοι επιμένουν! Η Φενέρμπαχτσε θέλει τον Μπράουν Ιντέγε του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει με τον Αρη όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα. Κι αυτό γιατί σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα ο Νιγηριανός έχει ανεβάσει στα ύψη τις απαιτήσεις του.

«Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα το έχει ο 31χρονος φορ, καθώς το συμβόλαιό του με τον τωρινό σύλλογό του τελειώνει στο τέλος της σεζόν. Η Φενέρ θα περιμένει να μειώσει τις απαιτήσεις της ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής που ζήτησε εγγυημένα 2.000.000 ευρώ ως αμοιβή στις πρώτες του επαφές.

Το μπάτζετ που υπάρχει για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή είναι 1.200.000 ευρώ και θα ενεργοποιηθεί μόλις τελειώσει η σεζόν που διακόπηκε λόγω της επιδημίας και συμφωνηθεί από τον νέο προπονητή. Έχει σημειωθεί πως και η Γαλατάσαραι ήταν ενεργή για τον Ιντέγε που πέτυχε φέτος με την φανέλα του Άρη, 7 γκολ σε 19 ματς πρωταθλήματος», ανέφερε χαρακτηριστικά η haberturk.com.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα