ΑΕΚ: Αραούχο και Ολιβέιρα δεν χάνουν ούτε... λεπτό!

ΑΕΚ: Αραούχο και Ολιβέιρα δεν χάνουν ούτε... λεπτό!

ΑΕΚ: Αραούχο και Ολιβέιρα δεν χάνουν ούτε... λεπτό!

bet365

Μπορεί ο Μάσιμο Καρέρα να είχε δώσει διήμερο ρεπό στους παίκτες της ΑΕΚ, ωστόσο τόσο ο Αραούχο όσο και ο Ολιβέιρα δεν σταμάτησαν να δουλεύουν χθες και σήμερα.

Όπως διαβάσατε στο ρεπορτάζ, ο Αργεντινός επιθετικός έχει τεράστιο πείσμα μέσα του προκειμένου να ξεπεράσει τη θλάση που αποκόμισε στην προπόνηση της Ένωσης και να επιστρέψει δυναμικά προλαβαίνοντας έναν ικανοποιητικό αριθμό αγώνων στα πλέι οφ (αν αυτά διεξαχθούν κανονικά), ενώ την ίδια στιγμή ο Πορτογάλος φορ συνεχίζει χωρίς ρίσκα το ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί λόγω του προβλήματος στους κοιλιακούς - προσαγωγούς που τον ταλαιπώρησε, περιμένοντας το «πράσινο φως» για να δοκιμάσει σε κανονικούς ρυθμούς. Κάτι που φυσικά θα αποφασίσει με προσοχή το ιατρικό επιτελείο μιας και απαιτείται σωστή διαχείριση.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα τόσο χθες Κυριακή, όσο και σήμερα Δευτέρα είχε δώσει ρεπό στους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι από αύριο (19/5) θα επιστρέψουν στα Σπάτα για να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους ομαδική προπόνηση μετά τη διακοπή λόγω του κορονοϊού, περνώντας νωρίτερα για τρίτη φορά από τα απαραίτητα τεστ για τον Covid 19.

Παρά το διήμερο ρεπό που υπήρχε βέβαια στους κιτρινόμαυρους, τόσο ο Αραούχο, όσο και ο Ολιβέιρα δεν σταμάτησαν να δουλεύουν χθες και σήμερα, δείγμα της τεράστιας θέλησης που έχει ο πρώτος για να επιστρέψει και να βοηθήσει την ΑΕΚ και της προσεκτικής δουλειάς που συνεχίζει να πραγματοποιεί ο δεύτερος ώστε να μην υπάρξει κάποιο δυσάρεστο απρόοπτο με υποτροπή. Άλλωστε ο Καρέρα δεν είναι και σε εύκολη θέση βλέποντας δύο από τις πλέον σημαντικές μονάδες του στον επιθετικό τομέα να έχουν τεθεί εκτός.

Αραούχο και Ολιβέιρα επισκέφτηκαν και τις δύο μέρες το φυσικοθεραπευτήριο του Χρήστου Καρβουνίδη, ακολουθώντας κανονικά την αποθεραπεία τους, παρά το ρεπό που είχε δοθεί από τον Καρέρα. Μάλιστα ο Πορτογάλος φορ το πρωί της Δευτέρας εκτός από την αποθεραπεία, συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ενώ και ο «Τσίνο» σήμερα το απόγευμα θα ακολουθήσει κι αυτός το δικό του ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να μην χαθεί καθόλου χρόνος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα