ΑΕΚ: «Έκλεισε» για Τρίτη απόγευμα η πρώτη ομαδική προπόνηση στα Σπάτα

ΑΕΚ: «Έκλεισε» για Τρίτη απόγευμα η πρώτη ομαδική προπόνηση στα Σπάτα

ΑΕΚ: «Έκλεισε» για Τρίτη απόγευμα η πρώτη ομαδική προπόνηση στα Σπάτα

bet365

Το «πράσινο φως» δόθηκε από το Υφυπουργείο Αθλητισμού και οι παίκτες της ΑΕΚ θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους ομαδική προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης (19:00) στα Σπάτα.

Όπως αναμενόταν, το Υφυπουργείο Αθλητισμού έδωσε το «ok» ώστε οι ομάδες της Super League να ξεκινήσουν ομαδικές προπονήσεις από αύριο Δευτέρα (18/5). Στην ΑΕΚ ο Μάσιμο Καρέρα έχει δώσει διήμερο ρεπό για σήμερα και αύριο, έτσι έπειτα και από τις τελευταίες θετικές εξελίξεις η επιστροφή των παικτών στα Σπάτα θα γίνει με ομαδική προπόνηση αυτή τη φορά.

Το ραντεβού ορίστηκε για το απόγευμα της Τρίτης (19/5) στις 19:00 στα Σπάτα, όπου οι κιτρινόμαυροι δεν θα προπονηθούν ανά γκρουπ, αλλά θα πραγματοποιήσουν για πρώτη φορά ομαδική προπόνηση μετά τη διακοπή λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό. Ευελπιστώντας φυσικά να έχουν ήδη και καλά νέα αναφορικά με την έναρξη των πλέι οφ τον Ιούνιο, με πιθανή ημερομηνία στις 6 του μήνα.

Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ένωσης έχει ενημερωθεί για την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων από την Τρίτη, όπως και για το γεγονός ότι θα υπάρξουν και τρίτα τεστ για τον Covid 19. Όλοι οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και οι εργαζόμενοι στα Σπάτα θα προσέλθουν την Τρίτη νωρίτερα στο προπονητικό κέντρο καθώς στις 17:45 θα υποβληθούν σε νέα τεστ για τον κορονοϊό πριν ξαναπιάσουν όλοι μαζί και πάλι δουλειά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα