ΑΕΚ: Επέστρεψε (και) ο Ολιβέιρα στις προπονήσεις (pics)

ΑΕΚ: Επέστρεψε (και) ο Ολιβέιρα στις προπονήσεις (pics)

Κώστας Τόπας
ΑΕΚ: Επέστρεψε (και) ο Ολιβέιρα στις προπονήσεις (pics)

bet365

Το πρωί της Τετάρτης (06/05) ο Νέλσον Ολιβέιρα επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο του Δικεφάλου και ξεκίνησε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του τη δουλειά.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Πορτογάλος επιθετικός στα μέσα Απριλίου είχε επιστρέψει στην Αθήνα από τη χώρα του και παρέμεινε σε καραντίνα για 14 ημέρες στο σπίτι του. Μετά το τέλος του εγκλεισμού του, όπως ήταν λογικό επέστρεψε κι αυτός στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα για να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Αφού χαιρέτησε συμπαίκτες και προπονητικό επιτελείο, ο Νέλσον Ολιβέιρα έβαλε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και ξεκίνησε τη δουλειά.

Ο 28χρονος φορ ναι μεν προπονήθηκε άλλα ήταν άπλα προπόνηση φυσικής κατάστασης με λίγη μπάλα. Συνεπώς δεν μπορούμε να πούμε ακόμα οτι έχει ξεπεράσει απόλυτα το πρόβλημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς κάτι που θα φανεί στο επόμενο διάστημα και στο τσεκάρισμα που θα του κάνει το ιατρικό επιτελείο.

Οπως αναφέρει και η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ:

«Με απόλυτο σεβασμό στο υγειονομικό πρωτόκολλο και με ειδική ρύθμιση ακόμα και στον τρόπο εισόδου των ποδοσφαιριστών στο προπονητικό κέντρο πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας, μετά από 52 μέρες και την αναγκαστική διακοπή λόγω κορωνοϊού το Σάββατο 14 Μαρτίου.

Ο γυμναστής της ομάδας, Τζόρτζιο Ντ’ Ουρμπάνο μαζί με τον γιατρό Χάρη Λάλο εξήγησαν αναλυτικά ανά γκρουπ σε όλους τους ποδοσφαιριστές τους νέους κανόνες προπονήσεων, καθώς και τι πρέπει να προσέχουν, υπό τις ειδικές συνθήκες που έχει επιβάλλει η πανδημία.

Οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν χωρισμένοι σε πέντε γκρουπ (συν το γκρουπ των τερματοφυλάκων) των πέντε παικτών σε διαφορετικές ώρες και με άφιξη στο προπονητικό δεκαπέντε λεπτά πριν από την ώρα προπόνησης του κάθε γκρουπ.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Νέλσον Ολιβέιρα συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στα δικά τους γκρουπ, ενώ ο Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησε το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης μετά την επέμβαση στην οποία έχει υποβληθεί.

Με τον ίδιο τρόπο και όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης θα συνεχιστούν οι προπονήσεις στα Σπάτα και τις επόμενες μέρες».

Oliveira is back! #aekfc #wefightcovid #staysafe #μένουμε_ασφαλείς #spata #training @noliveira9

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα