Επιστροφή στην... βάση του για Ολιβέιρα!

Επιστροφή στην... βάση του για Ολιβέιρα!

Γιώργος Τσακίρης
Επιστροφή στην... βάση του για Ολιβέιρα!

bet365

Στην Αθήνα όπως είχε συμφωνηθεί και προγραμματιστεί βρίσκεται από χθες ο Πορτογάλος φορ της Α.Ε.Κ. ο οποίος εννοείται θα βρίσκεται σε 14ημερο εγκλεισμό όπως προβλέπεται.

bwin - Περισσότερα από 2200 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

Αποτελούσε τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ τον οποίο η πανδημία βρήκε στην πατρίδα του με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί να μείνει εκεί για όλο αυτό το διάστημα έως και χθες, Κυριακή του Πάσχα. Κι αυτό διότι στην Πορτογαλία όπου και ήταν είχε πάει για θεραπεία και συγκεκριμένο πρόγραμμα αποκατάστασης για το πρόβλημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς...

Προφανώς ο λόγος γίνεται για τον Νέλσον Ολιβέιρα ο οποίος πλέον επέστρεψε στη... βάση του, την Αθήνα, όπου θα μείνει για τις επόμενες 14 μέρες κλεισμένος στο σπίτι του όπως προβλέπεται για κάθε άνθρωπο που έρχεται εν μέσω καραντίνας από χώρα του εξωτερικού. Μαζί του φυσικά επέστρεψε και η σύζυγός του που συνιστά και τη μεγάλη "οπαδό" της χώρας μας και έναν απ τους βασικούς λόγους που ήρθε ο Πορτογάλος φορ στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.

Εννοείται πως εδώ θα συνεχίσει το πρόγραμμά του κανονικά και θυμίζουμε ότι είχε αποφασιστεί να επιστρέψει χθες προκειμένου να προλάβει αν όλα πάνε καλά να προπονείται με την ομάδα όταν ξεκινήσει η επιστροφή στην κανονικότητα, κοινώς τον Μάιο αν και εφόσον το επιτρέπουν οι καταστάσεις και δη ο covid 19!

Σε ότι αφορά στο πρόβλημα τραυματισμού του ο ίδιος συνεχίζει να υποστηρίζει ό,τι αισθάνεται πολύ καλύτερα, αλλά ακόμα κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα αν θα χρειαστεί επέμβαση. Αυτό είναι κάτι που θα συναποφασιστεί με το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ όταν τον δει και διαπιστώσει την πρόοδο στο πρόβλημα του και αν αυτή (σ.σ.: η πρόοδος) θα του επιτρέψει να είναι μάχιμος και διαθέσιμος όποτε αυτό χρειαστεί εφόσον υπάρξει επανέναρξη του πρωταθλήματος. Εννοείται πως θα κριθεί και από το αν θα έχει ενοχλήσεις όταν θα δουλεύει με την υπόλοιπη ομάδα στο 100%...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα