Μαρτίνς και Ολυμπιακός θα πορευθούν μαζί έως το 2022!

Μαρτίνς και Ολυμπιακός θα πορευθούν μαζί έως το 2022!

Μαρτίνς και Ολυμπιακός θα πορευθούν μαζί έως το 2022!

bet365

Θέμα ημερών είναι να πέσουν οι υπογραφές με Πέδρο Μαρτίνς και Ολυμπιακό για ένα νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, όπως αναμενόταν να συμβεί και ως προς το χρονικό σκέλος της συμφωνίας.

Οι Μαρτίνς και Ολυμπιακός τα βρήκαν σε προφορικό επίπεδο και πια απομένουν οι υπογραφές. Ο Πορτογάλος τεχνικός που βρίσκεται στην 2η σεζόν του στους Πειραιώτες έδωσε την θετική του απάντηση για ένα νέο διετές συμβόλαιο, που θα τον κρατήσει στην ομάδα έως το 2022. Από το Gazzetta.gr είχατε διαβάσει εξάλλου το προηγούμενο διάστημα τα δεδομένα ενώ προβλέπεται φυσικά και σημαντική αύξηση αποδοχών καθώς οι απολαβές του Μαρτίνς ήταν κάτω από τις 600.000 ευρώ.

Οι υπογραφές είναι να πέσουν μες στην ερχόμενη εβδομάδα και πιθανότατα Τετάρτη ή Πέμπτη. Τότε είναι να γίνει και μία σύσκεψη των στελεχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα επόμενα βήματα της ομάδας κυρίως σε αγωνιστικό επίπεδο σε αυτήν την φάση καθώς περιμένει το restart. Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει κάποια αντίδραση / επιβεβαίωση από τις εμπλεκόμενες πλευρές και για αυτές τις πληροφορίες αλλά και για τις πληροφορίες που είχαν βγει από την Πορτογαλία εδώ και μέρες και εμφανίζονταν σίγουρες για την παραμονή του Μαρτίνς στο Λιμάνι.

Ο 49χρονος Πέδρο Μαρτίνς, ο Πορτογάλος τεχνικός - που ανέλαβε επίσημα τον Απρίλιο του 2018 τον Ολυμπιακό - με μεγάλες ευρωπαϊκές προκρίσεις στον Ολυμπιακό όπως με Μίλαν και Άρσεναλ, έχει κοουτσάρει τους ερυθρόλευκους σε 95 αγώνες, έχοντας 64 νίκες, 18 ισοπαλίες και 13 ήττες. Στον Ολυμπιακό δε ως γνωστόν έχει σπάσει και πολλά ατομικά προπονητικά ρεκόρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα