Μαρτίνς: Οι πιο μεγάλες σε έκταση νίκες, το ρεκόρ καριέρας του και εκείνοι που έπαιξαν πρώτη φορά Champions League μαζί του (pics & poll)

Μαρτίνς: Οι πιο μεγάλες σε έκταση νίκες, το ρεκόρ καριέρας του και εκείνοι που έπαιξαν πρώτη φορά Champions League μαζί του (pics & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: Οι πιο μεγάλες σε έκταση νίκες, το ρεκόρ καριέρας του και εκείνοι που έπαιξαν πρώτη φορά Champions League μαζί του (pics & poll)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τους κορυφαίους μέσους όρους της καριέρας του στον Ολυμπιακό, όπου εκτός από μεγάλες ευρωπαϊκές προκρίσεις, έχει σημειώσει και μεγάλες σε έκταση νίκες και έδωσε την ευκαιρία σε παίκτες να παίξουν πρώτη φορά στο Champions League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην διαδρομή του ως τεχνικός δεν μένει σε μία ομάδα μικρό διάστημα. Στην Μαρίτιμο κοούτσαρε για 152 αγώνες με μέσο όρο κερδισμένων πόντων 1.44. Στη Ρίο Άβε είχε 101 αναμετρήσεις με 1.53 και στη Γκιμαράες 78 αγώνες με 1.53. Ρεκόρ καριέρας όμως κάνει στον Ολυμπιακό όπου σε 95 αγώνες έχει μ.ο. πόντων 2.21.

Πέρυσι είχε μ.ο. 2.24 με 34 νίκες σε 49 αγώνες και φέτος 2.17 με 30 νίκες σε 46 αγώνες. Στο σύνολο στον Ολυμπιακό έχει 95 αγώνες με 64 νίκες σε 95 αγώνες, 18 ισοπαλίες και 13 ήττες και τέρματα 194 - 68. Οι 210 πόντοι του οδηγούν σε μέσο όρο 2.21.

Ο Πέδρο Μαρτίνς εκτός από κομβικές ευρωπαϊκές προκρίσεις με τον Ολυμπιακό όπως πέρυσι με Μίλαν και φέτος με Άρσεναλ, την πρόκριση από τον όμιλο του Champions League αλλά και το ευρωπαϊκό εισιτήριο που πήρε για τους ομίλους αφήνοντας εκτός την Κρασνοντάρ, μετράει πλέον 13 νίκες εκτός των συνόρων με τον Ολυμπιακό. Πέρασε τον Βαλβέρδε από τον Δεκέμβριο καθώς ο Ισπανός τεχνικός είχε 11 και τώρα έχει την πρόκληση να ξεπεράσει τις 14 νίκες του Ντούσαν Μπάγεβιτς που είναι πρώτος.



Από πλευράς σκορ στον Ολυμπιακό έχει σημειώσει μεγάλης έκτασης νίκες, όπως το 5-0 με Παναιτωλικό, το 5-0 με ΠΑΣ, το 5-0 με Βόλο και το 5-0 με Αστέρα Τρίπολης. Στον Ολυμπιακό έκανε μάλιστα ντεμπούτο στην ελληνική Λίγκα σε ηλικία 48 ετών, 1 μηνός και 9 ημερών και στο Champions League στα 49 του χρόνια, 2 μήνες και 1 μέρα. Ένας προπονητής που γενικά είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε αρκετό κόσμο της ομάδας και έχει χειροκροτηθεί και αποθεωθεί αρκετές φορές στο Καραϊσκάκη.



ΟΣΟΙ ΝΤΕΜΠΟΥΤΑΡΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΙ... ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΤΕ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ ΖΑΡΝΤΙΜ ΚΑΙ ΣΙΛΒΑ
Με τον Μαρτίνς ντεμπούτο στο Champions League σε φάση ομίλων στον Ολυμπιακό έκαναν οι Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Καμαρά, Τσιμίκας, Ποντένσε, Μασούρας, Μπενζιά, Μεριά, Γκιγιέρμε, Γκερέρο και Ελ Αραμπί. Στα προκριματικά ντεμπούταραν επίσης οι Μπρούνο, Σεμέδο, Σα, Παπέ Σισέ και Μπα.

Σχετικά με την ελληνική Λίγκα ο αριθμός είναι πιο μεγάλος ενώ στο Κύπελλο Ελλάδας, όπως είναι λογικό βρίσκουμε αρκετούς πιτσιρικάδες. Στην Gallery εξάλλου μπορείτε να δείτε όλες τις στατιστικές καρτέλες από το Transfermarkt. Σε σχέση με τους Πορτογάλους τεχνικούς έχει την αξία του ότι έχει αντιμετωπίσει πρώην τεχνικούς του Ολυμπιακού. Με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ είχε 7 ματς με 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 5 ήττες και με τον Μάρκο Σίλβα σε 6 ματς με 1 νίκη και 5 ήττες. Πιο κάτω ψηφίστε στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα