Ολυμπιακός: Η φόρμουλα παραμονής του Μαρτίνς και η διεκδίκηση του αρχηγού της Μπράγκα!

Ολυμπιακός: Η φόρμουλα παραμονής του Μαρτίνς και η διεκδίκηση του αρχηγού της Μπράγκα!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η φόρμουλα παραμονής του Μαρτίνς και η διεκδίκηση του αρχηγού της Μπράγκα!

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σε πολύ καλό επίπεδο την περίπτωση με το νέο συμβόλαιο του Πέδρο Μαρτίνς ενώ έχει βάλει στο μεταγραφικό του κάδρο τον αρχηγό της Μπράγκα.

Bwin - Live στοίχημα darts με υψηλές αποδόσεις| 21+

Παρότι τίποτα δεν είναι τελειωμένο ή ανακοινώσιμο η υπόθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό συνεχίζει να δείχνει πως βαδίζει σε καλό και σωστό δρόμο. Φαίνεται πως ο στόχος σχετικά με τα ευχάριστα νέα προς τα τέλη Απριλίου και τις ανακοινώσεις μες στον Μαϊο είναι πια κοντά στο να εκπληρωθεί. Για τον Πορτογάλο τεχνικό, που ήταν ένα βασικό... γρανάζι στο πλάνο της νέας χρονιάς για τους Πειραιώτες, το καινούριο του συμβόλαιο αναμένεται να είναι ξανά διετές και με αύξηση αποδοχών. Ο Μαρτίνς όλο το προηγούμενο διάστημα εξάλλου όπου βρισκόταν έλεγε το πόσο καλά είναι στον Ολυμπιακό και το πόσο χαρούμενος νιώθει.

Σε σχέση τώρα με τα μεταγραφικά μέτωπα από την Πορτογαλία προκύπτει το όνομα του αρχηγού της Μπράγκα, Γουίλσον Εντουάρντο. Του 29χρονου διεθνούς Αγκολέζου αλλά με πορτογαλικό διαβατήριο. Ο Εντουάρντο παίζει κυρίως αριστερός εξτρέμ αλλά καλύπτει και τα δύο άκρα και αγωνίζεται και σε θέσεις πίσω από τον φορ. Φέτος είχε 25 ματς με 8 γκολ και 1 ασίστ. Είναι προϊόν των Ακαδημιών της Πόρτο και μεταξύ άλλων έχει θητεύσει σε Ολλανδία και Κροατία. Από εκεί και πέρα έχει αγωνιστεί και στην Σπόρτινγκ. Ειδικότερα μάλιστα το zerozero.pt σημειώνει πως ο Ολυμπιακός έκανε ήδη κίνηση για να κλείσει τον παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα