Παναθηναϊκός: Όταν ξεκαθαρίσει το πλάνο, θα ξεκαθαρίσει και του Δώνη

Παναθηναϊκός: Όταν ξεκαθαρίσει το πλάνο, θα ξεκαθαρίσει και του Δώνη

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Όταν ξεκαθαρίσει το πλάνο, θα ξεκαθαρίσει και του Δώνη

bet365

Ο Έλληνας τεχνικός θα περιμένει τις αποφάσεις του Γιάννη Αλαφούζου για το πλάνο της νέας σεζόν, την συζήτηση μαζί του και στην συνέχεια θα αποφασίσει για το αν θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δεδομένα, Παναθηναϊκός και Γιώργος Δώνης δεν είναι όσο μακριά ήταν, όταν ξέσπασε η κρίση ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και τον προπονητή της ομάδας. Μέσα από... πυροσβεστικές κινήσεις των στελεχών του Τριφυλλιού η φωτιά έσβησε, οι δύο πλευρές ήρθαν πιο κοντά, ωστόσο, αυτή την στιγμή τίποτα δεν μπορεί να θεωρεί σίγουρο σχετικά με το μέλλον του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο των πρασίνων. Ο 50χρονος κόουτς έχει πετάξει το μπαλάκι στην διοίκηση και όπως έχουμε αναφέρει εδώ και αρκετές ημέρες, το ζητούμενο είναι να βρεθεί κώδικας συνεννόησης και συνεργασίας με το αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος, Τσάβι Ρόκα.

Εκτός αυτού, τούτη την ώρα κανείς δεν γνωρίζει ποια είναι η πρόθεση του Αλαφούζου γύρω από την ομάδα και το πως θα κινηθεί αυτή, σε ζωτικής σημασίας ποδοσφαιρικά θέματα, όπως το μπάτζετ, οι ανανεώσεις, ο τρόπος λειτουργίας. Όλα παραμένουν... παγωμένα λόγω Κορονοϊού και μέχρι να υπάρξουν ξεκάθαρες εξελίξεις σχετικές με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο, δεν θα ξεκαθαρίσει η παραμονή του Δώνη.

Ο έμπειρος τεχνικός που απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του κόσμου της ομάδας και των παικτών, θα περιμένει να δει ποιο θα είναι το πλάνο, πως θα δημιουργηθεί το νέο πλαίσιο συνεργασίας στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στην συνέχεια αφού γίνει σύσκεψη κορυφής με τον μεγαλομέτοχο και τον τεχνικό διευθυντή, θα ζυγίσει τα δεδομένα και θα αποφασίσει.

Αυτή την στιγμή το μόνο που υπάρχει είναι η ξεκάθαρη πρόθεση του Αλαφούζου να ολοκληρώσει την χρονιά(αν συνεχιστεί) με τον Δώνη και η απόφαση του προπονητή να παραμείνει σίγουρα μέχρι το καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα