Μήνυμα παραμονής από Δώνη και το... μπαλάκι στην διοίκηση!

Μήνυμα παραμονής από Δώνη και το... μπαλάκι στην διοίκηση!

Gazzetta team
Μήνυμα παραμονής από Δώνη και το... μπαλάκι στην διοίκηση!

bet365

Ο Γιώργος Δώνης τόνισε πως θα πρέπει να υπάρξει υπομονή στο ελληνικό πρωτάθλημα πριν παρθούν αποφάσεις ενώ για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό ανέφερε πως δεν είναι εύκολο να πετάξει δύο χρόνια σκληρής δουλειάς και αναφέρθηκε στην πρόοδο και την σωστή οργάνωση που πρέπει να υπάρξει.

Ο Έλληνας προπονητής είπε μεταξύ άλλων σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΡΤ:

«Και οι ποιο έμπειροι προπονητές και ποιο μεγάλοι έχουν ζήσει περισσότερα πράγματα στις ομάδες. Δεν είναι μόνο το τι θέλει ο κάθε προπονητής αλλά πάντα την παραμονή ή όχι δεν την αποφασίζει ο προπονητής αλλά οι διοικήσεις. Το βασικό για μένα είναι ότι δεν μπορώ να πετάξω εύκολα δύο χρόνια σκληρής δουλειάς που έχουμε κάνει και εγώ και το team και οι ποδοσφαιριστές όλοι μαζί, ώστε να αναπτυχθεί αυτή η ομάδα που ξεκίνησε θα έλεγα κάτω από το μηδέν πριν δυο χρόνια. Αλλά το βασικό είναι να υπάρξει μεγαλύτερη πρόοδος, καλή οργάνωση και ο καθένας που δουλεύει στην ομάδα να ξέρει τον ρόλο του».

Για το αν θέλει να συνεχιστεί ή όχι το πρωτάθλημα τόνισε:

«Υπάρχει υπερβολική βιασύνη στην Ελλάδα και δεν καταλαβαίνω το λόγο. Όταν έχουμε τις πληροφορίες πως χώρες όπως η Ιταλία, Αγγλία, Ισπανία που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερα προβλήματα προσπαθούν να βρουν τρόπο για να τελειώσουν τα πρωταθλήματα τους πρέπει και εμείς να δώσουμε περισσότερο χρόνο. Υπάρχουν χώρες με μικρά προβλήματα και πρέπει να δούμε πως θα κυλήσει ο επόμενος μήνας και με ψυχραιμία την καλύτερη απόφαση. Να υπάρχει υπομονή και μετά από ένα μήνα να δούμε πρώτα την υγεία και μετά το ποδόσφαιρο».

Για το Βέλγιο και την απόφαση να σταματήσει το πρωτάθλημα:

«Και αυτό πάλι θα πρέπει να αποφασιστεί, γιατί δεν είναι μόνο απόφαση της λίγκας, τι θα συμβεί με τους ποδοσφαιριστές με τους προπονητές, να αποφασίσει ο Υπουργός αθλητισμού για το αν θα το επικυρώσει. Σκεφτείτε στο ελληνικό πρωτάθλημα ποιες ομάδες θα πέσουν; Και μετά με το μπαράζ τι θα γίνει; Και αν ο Παναθηναϊκός τα καταφέρει να πάρει την άρση στην Ευρώπη ο Άρης θα μείνει εκτός Ευρώπης; Για αυτό λέω δεν πρέπει να υπάρχει βιασύνη. Σε χώρες που υπάρχουν 1000 νεκροί την ημέρα σκέφτονται να γίνει το πρωτάθλημα τον Ιούνιο».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα