Δίκη των 28: «Οποιος ελέγχει την ΕΠΟ, ελέγχει και την διαιτησία»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Δίκη των 28: «Οποιος ελέγχει την ΕΠΟ, ελέγχει και την διαιτησία»

bet365

Ολοκληρώθηκε και η έκτη μέρα της δίκης με τον Πέτρο Κωνσταντινέα να ολοκληρώνει και τον Αλέξη Κούγια να δίνει λεπτομέρειες για το Koriopolis.

Αταλάντα - Βαλένθια: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Η έκτη μέρα της δίκης των 28 του ελληνικού ποδοσφαίρου ολοκληρώθηκε. Και σήμερα, Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου συνεχίστηκλε με τον Πέτρο Κωνσταντινέα να καταθέτει του από την προηγούμενη Πέμπτη και ο Αλέξης Κούγιας ήταν ο επόμενος μάρτυρας.

Θυμίζουμε πως την προηγούμενη Πέμπτη είχε καταθέσει ο Βασίλης Γκαγκάτσης και ο Πέτρος Κωνσταντινέας ο οποίος δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει.

Σήμερα η διαδικασίαπήγε μέχρι τις 12:00 μιας και αργότερα έχουν αποχή οι γραμματείς.

Οι καταθέσεις των μαρτύρων

Μετά τον Σοφοκλή Πιλάβιο, τον Χρήστο Σάββα (εκ των βασικών μαρτύρων), τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Γιάννη Αλαφούζο, τους Τάκη Φύσσα, Κύρο Βασσάρα και Βασίλη Γκαγκάτση σειρά πήραν οι Πέτρος Κωνσταντινέας (για να ολοκληρώσει) και Αλέξης Κούγιας.

«Αυτό το δικαστήριο δεν απειλείται»

Ο εισαγγελέας, Χαράλαμπος Λακαφώσης αναφέρθηκε στα απειλητικά sms στα οποία στάλθηκαν για το πρόσωπό του αλλά και τον Κωνσταντινέα, στέλνοντας μήνυμα σε όσους τα έστειλαν. Για την ακρίβεια το μήνυμα έλεγε «Δεν θα έχεις μαγαζάκι να πας. Και εσύ εισαγγελέα στοπ. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια δημόσια απειλή στα τόσα χρόνια που εισαγγελέας. Κανείς δεν αποδοκίμασε από ΕΠΟ ή κάποια άλλη αρχή του ποδοσφαίρου. Mε όση κομψότητα θα πω ότι αν πιστεύει κάποιος ότι αυτό το δικαστήριο μπορεί να απειληθεί είναι βαθιά νυχτωμένος».

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο εισαγγελέας για τα απειλητικά μηνύματα εδώ.

Κωνσταντινέας: «Δεν ξέρω γιατί τον έλεγαν κοντό Σισέ»

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας ολοκλήρωσε την κατάθεσή του λέγοντας μεταξύ άλλων πως «Ο κύριος Σταθόπουλος πιεζόταν, ήθελε να με πιέσει εμένα για να νικήσει συγκεκριμένη ομάδα. Για ποιον μου το έλεγε για την Ξάνθη

Αναλυτικά την δεύτερη κατάθεση του Πέτρου Κωνσταντινέα μπορείτε να την διαβάσετε εδώ.

Εξαλλη η πρόεδρος διέκοψε προσωρινά λόγω Κούγια: «Τα έχω δει όλα»

Στα όρια της ήρθε η πρόεδρος του δικαστηρίου, Αριστέα Τσαμαδιά κατά την διάρκεια της κατάθεσης του Αλέξη Κούγια! «Διακόπτεται η δίκη προσωρινά. Τα έχω δει όλα. Οι συνήγοροι να προσπαθούν να πείσουν τους μάρτυρες και ο μάρτυρας τους κατηγορουμενους».

Αναλυτικά τα όσα έγιναν με την κυρία Τσαμαδιά και τον Αλέξη Κούγια μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ.

Κούγιας: «Ο Πατέρας έφτιαξε το Koriopolis»

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε στην κατάθεσή του πως το Koriopolis είναι γέννημα του Νίκου Πατέρα και πως οι εκλογές της ΕΠΟ δεν ήταν ποτέ καθαρές. «Υπάρχει ένα πρόσωπο ο Πατέρας, τον έδιωξαν κλωτσηδόν γιατί έκανε κακή διαχείριση. Ηταν φίλος από μικρός με τον Μαρινάκη και για να τους εκδικηθεί που τον έδιωξαν, άρχισε να υποκλέπτει τηλεφωνικές συνομιλίες. Αποφάσισε να ενεργοποιήσει την Εισαγγελέα και μένα, με κάλεσε και μου έδωσε δύο κασέτες, με συνομιλίες που είχαν υποκλαπεί. Εγώ τις έδωσα στην Εισαγγελέα», είπε μεταξύ άλλων.

Τα όσα κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ.

Στις 27 Φεβρουαρίου συνεχίζει ο Κούγιας

Λιγο μετά τις 12:00 ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Αλέξη Κούγια για σήμερα Πέμπτη, 19/2. Ο γνωστός ποινικολόγος θα συνεχίσει την κατάθεσή του στις 27 Φεβρουαρίου.

Το gazzetta.gr βρέθηκε στο Εφετείο και σας ενημέρωσε για όλα όσα έγιναν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα