«Αυτό το δικαστήριο δεν απειλείται»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
«Αυτό το δικαστήριο δεν απειλείται»

bet365

Ο Χαράλαμπος Λακαφώσης αναφέρθηκε στα απειλητικά sms στα οποία στάλθηκαν για το πρόσωπό του αλλά και τον Κωνσταντινέα, στέλνοντας μήνυμα σε όσους τα έστειλαν.

Συνεχίστηκε η εξέταση του Πέτρου Κωνσταντινέα, ο οποίος στην προηγούμενη μέρα της δίκης των "28" ξέσπασε σε λυγμούς κατά τη μαρτυρία του.

Ξεκινώντας είπε ο Πέτρος Κωνσταντινέας: «Πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας, έχει σχηματιστεί δικογραφία».

Ο εισαγγελέας Λακαφώσης, στέκεται σε διάφορα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε ο μάρτυρας, τα οποία αφορούσαν και τον ίδιο.

Το μήνυμα έλεγε: «Δεν θα έχεις μαγαζάκι να πας. Και εσύ εισαγγελέα στοπ. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια δημόσια απειλή στα τόσα χρόνια που εισαγγελέας. Κανείς δεν αποδοκίμασε από ΕΠΟ ή κάποια άλλη αρχή του ποδοσφαίρου. Mε όση κομψότητα θα πω ότι αν πιστεύει κάποιος ότι αυτό το δικαστήριο μπορεί να απειληθεί είναι βαθιά νυχτωμένος».

«Τα δημοσιεύματα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με παράγοντα, είναι προφανές αυτό», συμπληρώνει ο Λακαφώσης ο οποίος αναφέρθηκε στα ΜΜΕ στα οποία στάλθηκαν.

Ο νομικός ενός εκ των κατηγορουμένων, κ. Ράλλης, αναφέρθηκε στη σύζυγο του Κωνσταντινέα και σε συνάντηση που είχε με τον Κουρίδη με τον Πέτρο Κωνσταντινέα να του απαντάει πώς «έχω αφήσει την οικογένειά μου έξω απ' αυτήν την υπόθεση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα