ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Μαυρομάτης: «Η διαδικασία να γίνει μετά το ματς της Τούμπας»

Μαυρομάτης: «Η διαδικασία να γίνει μετά το ματς της Τούμπας»

Μαυρομάτης: «Η διαδικασία να γίνει μετά το ματς της Τούμπας»

Οι Μπίρδας, Μαυρομάτης και Μπαλτάκος από πλευράς ΠΑΟΚ ζήτησαν αναβολή τουλάχιστον για μία εβδομάδα.

Αναβολή μίας εβδομάδας ζήτησαν οι νομικοί του ΠΑΟΚ μιας και «θα ήταν προτιμότερο να ακολουθήσει η διαδικασία τον αγώνα της Τούμπας».

«Το 2017 άλλαξε ο κανονισμός και λέει μόνο όταν υπάρχει άμεσο βαθμολογικό ενδιαφέρον, γιαυτό είναι απαράδεκτη. Και στις δύο περιπτώσεις είναι εκτός πλαισίου. Δεν υπάρχει πρόσθετη παρέμβαση στην πειθαρχική διαδικασία, είναι μη νόμιμη όσον αφορά το θέμα της τιμώρησης», τόνισε ο κύριος Μπίρδας και πρόσθεσε λέγοντας ότι «Ο Ολυμπιακός θέλει πάση θυσία να είναι παρών. Εκανα αυτοψία μια εβδομάδα στην ΕΕΑ, εγώ και ο γιος μου. Παραδόθηκε 10/2 μόνο το αντίγραφο της απόφασης, 12/2 λείπει ο πρόεδρος πρέπει να πάρουμε άδεια, 13/2 τους είπα ότι θα πάω στον εισαγγελέα. 14/2 τους είπα ότι δεν μπορώ να δικάσω και μου είπαν να μου δώσουν τέσσερα υπομνήματα, και ερπιφυλάχθηκαν να δώσουν τα υπόλοιπα σήμερα».

«Εχουμε υποβάλει και μεις αίτηση στο διοικητικό εφετείο, σε μια εβδομάδα θα έχουμε την απόφαση», πρόσθεσε ο κύριος Μαυρομάτης για να καταλήξει λέγοντας ότι «Υπάρχει το ζήτημα της προσωρινής διαταγής, θέλω να πιστεύω ότι θα κριθεί τις επόμενες ημέρες. Επίσης, θα ήταν προτιμότερο να ακολουθήσει η διαδικασία τον αγώνα της Τούμμπας. Ζητάω μια αναβολή για την ερχόμενη Δευτέρα».