Νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ ο Τάκης Μπαλτάκος

Gazzetta team
Νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ ο Τάκης Μπαλτάκος

bet365

Ο Τάκης Μπαλτάκος βρίσκεται στα γραφεία της Super League για την εκδίκαση της υπόθεσης ΠΑΟΚ-Ξάνθης για την πολυιδιοκτησία, αφού ανέλαβε νομικός εκπρόσωπος του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο Τάκης Μπαλτάκος έδωσε το παρών στην αίθουσα συνεδριάσεων της Super League προκαλώντας την έκπληξη όσων είχαν δώσει το παρών για την εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης για την πολυιδιοκτησία. Τελικά όπως έγινε γνωστό, ο άλλοτε νομικός εκπρόσωπος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, θα είναι ένας από τους δύο νομικούς εκπροσώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα, στην αίθουσα που εκδικάζεται η υπόθεση, το παρών έχουν δώσει συνολικά 14 δικηγόροι για την υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης! Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσωπείται από τους κ.κ. Τάκη Μπαλτάκο, Λάμπρο Μπίρδα και Αχιλλέα Μαυρομάτη.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσωπείται από τις κ.κ. Λίνα Σουλούκου, Βαρβάρα Γιαννακού και τους κ.κ. Δημήτρη Καρπετόπουλο, Αθανάσιο Τσιρωνά.

Από την πλευρά της η Ξάνθη έχει ως δικηγόρους την κα.Σορίνα Παπαδοπούλου και τους κ.κ. Κωνσταντίνο Χριστοδούλου, Χάρη Δασκαλάκη, Χρήστο Δετσαρίδη και Γιώργο Στράτο.

Παράλληλα, την ΑΕΛ εκπροσωπεί ο ιδιοκτήτης της, κ. Αλέξης Κούγιας, ενώ τον Πανιώνιο η δικηγόρος του Πανιωνίου, κα. Δόξα Τσαγκαράκη.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα