ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Αντιπαράθεση Κούγια με Μπαλτάκο: «Αφού δεν ξέρεις την υπόθεση τι αγόρευση να κάνεις;»

Αντιπαράθεση Κούγια με Μπαλτάκο: «Αφού δεν ξέρεις την υπόθεση τι αγόρευση να κάνεις;»

Αντιπαράθεση Κούγια με Μπαλτάκο: «Αφού δεν ξέρεις την υπόθεση τι αγόρευση να κάνεις;»

Ο Αλέξης Κούγιας ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με τον νομικό εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ, Τάκη Μπαλτάκο στην διάρκεια της διαδικασίας εκδίκασης στην Σούπερ Λίγκα.

Σούπερ προσφορά* στο Τσέλσι - Γιουνάιτεντ | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την ώρα που ανέπττυξε εκ νέου τις θέσεις του ο Ολυμπιακός ο Κούγιας με τον Μπαλτάκο ήρθαν σε... κόντρα. Και αυτό διότι νωρίτερα ο Τάκης Μπαλτάκος είχε αναφέρει πως ήθελε χρόνο να μελετήσει την υπόθεση, παρόλα αυτά επέμενε να τοποθετηθεί.

Ο Μπαλτάκος έκανε λόγο για αγόρευση του Ολυμπιακού με τον Κούγια να του σημειώνει πως «αφού εσείς δεν ξέρετε την υπόθεση. Πως θα κάνετε αγόρευση; Πως θα κάνεις αγόρευση αφού δεν την ξέρεις;». Ο Μπαλτάκος του τόνισε πως όσα θέλει και πρέπει τα ξέρει γύρω από αυτήν την υπόθεση.

Σχεδόν στο ίδιο χρονικό σημείο μίλησαν εκ μέρους του Ολυμπιακού η Σουλούκου και ο Τσιρώνας. Η κ. Σουλούκου επισήμανε ότι «στο όργανό της (εννοεί την Λίγκα) διαβιβάζεται η απόφαση αυτή και μένει να κριθεί από εσάς η ποινή. Νομικά δεν υπάρχει πουθενά να προσβληθεί η ουσία. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης και μετά έβγαλε 10 ανακοινώσεις που ήταν επίσημες και έκανε και δηλώσεις. Σε αυτά ανέφερε την καθυστέρηση στην έκδοση του σκεπτικού, που ξέρετε την διαδικασία. Κάνει λόγο για εισήγηση και πουθενά για απόφαση. Δεν υπάρχει εκτελεστή πράξη αυτήν την στιγμή. Ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη συνεχίζουν να αγωνίζονται. Για να υπάρξουν συνέπειες πρέπει να βγάλετε εσείς απόφαση. Γιατί πήγανε λοιπόν στα πολιτικά δικαστήρια; Ο ΠΑΟΚ ανέφερε ως κώλυμα μέχρι και απουσία δικηγόρου». Ο κ. Τσιρώνας συμπλήρωσε με αφορμή το πρόβλημα απουσίας του κ. Καλτσά που επικαλέστηκε ο ΠΑΟΚ: «Και εγώ ανέλαβα την Πέμπτη. Έγω προσπαθήσει και είμαι ενήμερος. Είπανε πως ο κ. Καλτσάς είχε μάθημα στην Κομοτηνή. Ο σεβαστός κ. Καλτσάς θα μπορούσε να το είχε προγραμματίσει. Να το είχε προγραμματίσει ανάλογα».