ΑΕΚ: Με Αραούχο στο Περιστέρι, εκτός Βράνιες και Ολιβέιρα (pic)

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Με Αραούχο στο Περιστέρι, εκτός Βράνιες και Ολιβέιρα (pic)

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Σέρχιο Αραούχο για το ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Εκτός ο Βράνιες με ενοχλήσεις, ο ανέτοιμος Ολιβέιρα και ο τιμωρημένος Μάνταλος. Αμφίβολος ο Μπάρκας.

Ο Σέρχιο Αραούχο πραγματοποίησε το Σάββατο την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα. Χθες στις πρώτες του δηλώσεις έπειτα από την επιστροφή του στην Ένωση είχε πει ότι νιώθει έτοιμος για να βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την Κυριακή (17:15) και ο Μάσιμο Καρέρα το έκανε πράξη!

Ο «Τσίνο» βρίσκεται στις επιλογές του Καρέρα, από τις οποίες ωστόσο απουσιάζει ο Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος στόπερ νιώθει ενοχλήσεις ψηλά στο ισχύο στον αριστερό ραπτικό μυ και κρίθηκε σκόπιμο να κάνει αποφόρτιση για να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του. Από Δευτέρα πάντως ο Βράνιες αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Επίσης εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Μάνταλος, και οι Ολιβέιρα, Παουλίνιο, Κλωναρίδης και Μπότος, οι οποίοι συνέχισαν και το Σάββατο το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή μπήκε τελευταία στιγμή και ο Αθανασιάδης καθώς ο Μπάρκας είχε κατά τη διάρκεια της προπόνησης ένα μικροπρόβλημα και γι' αυτό ο Καρέρα πήρε τρεις γκολκίπερ μαζί με τον Τσιντώτα.

Στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Σιμάο, Σαμπανάτζοβιτς, Γιακουμάκης, Λιβάια, Αραούχο, Χριστόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα