ΑΕΚ: Η πρώτη προπόνηση του Αραούχο με τα κιτρινόμαυρα (pics)

ΑΕΚ: Η πρώτη προπόνηση του Αραούχο με τα κιτρινόμαυρα (pics)

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Η πρώτη προπόνηση του Αραούχο με τα κιτρινόμαυρα (pics)

bet365

Ο Σέρχιο Αραούχο επέστρεψε στα Σπάτα, αποθεώθηκε και στη συνέχεια πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός επιθετικός από χθες έχει μαγνητίσει όλα τα βλέμματα με τη μεγάλη του επιστροφή στην ΑΕΚ. Τόσο κατά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όσο και κατά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Ένωση, έπειτα από τα ιατρικά και τις υπογραφές.

Ο Αραούχο επέστρεψε το απόγευμα του Σαββάτου στα Σπάτα, όπου αποθεώθηκε στα αποδυτήρια. Εκεί συνάντησε νέα πρόσωπα, αλλά και γνώριμα, καθώς αρκετοί ήταν συμπαίκτες του και κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας του στην Ένωση, όταν οι «κιτρινόμαυροι» είχαν φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Έπειτα από την παρουσίασή του από τον Ίλια Ίβιτς σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Αραούχο έβαλε τα κιτρινόμαυρα ξανά και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα.

Δείτε φωτογραφίες από την επιστροφή του Αραούχο στα Σπάτα και την πρώτη του προπόνηση ξανά με τα κιτρινόμαυρα:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα