Ολυμπιακός: «Προφορική συμφωνία με την Ροζάριο για τον Λοβέρα»

Ολυμπιακός: «Προφορική συμφωνία με την Ροζάριο για τον Λοβέρα»

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: «Προφορική συμφωνία με την Ροζάριο για τον Λοβέρα»

bet365

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πηγές από την Αργεντινή τα έχει βρει προφορικά με την Ροζάριο Σεντράλ για την αγορά του Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, που εάν όλα πάνε καλά θα κλείσει με πενταετές συμβόλαιο.
Οι Πειραιώτες σύμφωνα με τις πληροφορίες που σας είχαμε μεταφέρει νωρίτερα έκανε κρούση για τον νεαρό Λοβέρα, αποκτώντας σοβαρές πιθανότητες να κάνει δικό του τον παίκτη της Ροζάριο Σεντράλ. Παράλληλα ο αντιπρόεδρος της αργεντίνικης ομάδας μίλησε στο Gazzetta.gr για την συγκεκριμένη υπόθεση. Πλέον σύμφωνα με πληροφορίες που ανέφερε ο Αργεντίνος δημοσιογράφος Σέζαρ Λουίς Μέρλο ο Ολυμπιακός συμφώνησε προφορικά με την Ροζάριο για τον νεαρό μεσοεπιθετικό Μαξιμιλιάνο Λοβέρα με ποσό στα 3,3 εκατ. ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του.
Υπάρχουν και άλλες πηγές που μιλούν για deal αλλά με 4 εκατ. ευρώ. Απομένει να δώσει το τελικό ΟΚ και ο παίκτης για συμβόλαιο πέντε ετών. Στην Αργεντινή εκτιμούν πως ο νεαρός άσος μπορεί να κλείσει τυπικά ακόμα και την Πέμπτη. Από μεριάς των Πειραιωτών δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια επιβεβαίωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα