Ολυμπιακός: Προχωρά για να κλείσει τον Λοβέρα

Ολυμπιακός: Προχωρά για να κλείσει τον Λοβέρα

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Προχωρά για να κλείσει τον Λοβέρα

bet365

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έκανε κρούση για τον νεαρό Λοβέρα, αποκτώντας σοβαρές πιθανότητες να κάνει δικό του τον παίκτη της Ροζάριο Σεντράλ.

Σύμφωνα με τους Αργεντινούς και τα όσα γράφτηκαν νωρίτερα, ο Κριστιάν Καρεμπέ είναι ο άνθρωπος που έχει επικοινωνήσει με τον Ραούλ Γκορδίγιο από την Ροζάριο Σεντράλ για να προχωρήσει η μεταγραφή του 20χρονου μεσοεπιθετικού.

Νεότερες πηγές αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έκανε κρούση για να δώσει τρία εκατ. ευρώ σχετικά με το 70% των δικαιωμάτων του παίκτη και να τον κάνει άμεσα δικό του. Σύμφωνα με πηγές του Rosarionuestro υπάρχει και η σχετική επιβεβαίωση της πρότασης του Ολυμπιακού.
Για τον Μαξιμιλιάνο Λοβέρα φέρεται να έχουν ερωτηθεί και οι Τσόρι - Γκαλέτι και στην Αργεντινή εκτιμούν πως μπορεί η υπόθεση αυτή να προχωρήσει για να κλείσει θετικά. Ο Λοβέρα παίζει επιτελικός χαφ και ακραίος επιθετικός. Φέτος σε 4 ματς έχει 1 γκολ και 1 ασίστ και πέρυσι είχε 22 παιχνίδια με 2 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα