Αντιπρόεδρος Ροζάριο Σεντράλ στο gazzetta.gr: «Κορυφώνονται οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για Λοβέρα»

Αντιπρόεδρος Ροζάριο Σεντράλ στο gazzetta.gr: «Κορυφώνονται οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για Λοβέρα»

Αντιπρόεδρος Ροζάριο Σεντράλ στο gazzetta.gr: «Κορυφώνονται οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για Λοβέρα»

bet365

Ο αντιπρόεδρος της Ροζάριο Σεντράλ, Ρικάρντο Καρλόνι επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr πως οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την μεταγραφή του Μάξι Λοβέρα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη! Τι λένε στην Αργεντινή για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό.

Με τον πλέον επίσημο τρόπο ο αντιπρόεδρος της Ροζάριο Σεντράλ, Ρικάρντο Καρλόνι κατέστησε σαφές πως ο αργεντίνικος σύλλογος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Ολυμπιακό προκειμένου να προχωρήσει η μεταγραφή του Μάξι Λοβέρα στους «ερυθρόλευκους».

«Αυτή τη στιγμή αυτό που μπορώ να σας επιβεβαιώσω είναι πως οι διαπραγματεύσεις μας με τον Ολυμπιακό βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη», ήταν το σχόλιο του αξιωματούχου της Ροζάριο Σεντράλ στο gazzetta.gr.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κριστιάν Καρεμπέ φέρεται να έχει πάρει πάνω του την συγκεκριμένη υπόθεση καθώς βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους ανθρώπους της «Canalla».

Οι τελευταίες πληροφορίες του gazzetta.gr απο την χώρα του «τάνγκο» είναι πως η Ροζάριο Σεντράλ αξιώνει περισσότερα από 4.5 εκατ. Ευρώ για την παραχώρηση του Λοβέρα, ωστόσο γίνονται διαπραγματεύσεις για το ποσοστό μεταπώλησης που θα αναλογεί στους Αργεντίνους προκειμένου να ρίξουν τις απαιτήσεις τους.

Σε ότι αφορά το ενδιαφέρον της Μπόκα Τζούνιορς ρεπόρτερ της Ροζάριο Σεντράλ επισημαίνουν πως είναι καθαρά φιλολογικό και πως δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση.

Ο αργεντίνικος σύλλογος θέλει να πουλήσει τον νεαρό εξτρέμ προκειμένου να εισρεύσουν χρήματα στα ταμεία του συλλόγου και υπάρχει η αισιοδοξία πως το deal με τον Ολυμπιακό θα προχωρήσει!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα